Follow us

Γλυκιά καρυδόπιτα χωρίς ψήσιμο (και vegan και χωρίς γλουτένη)!

Η διατροφολόγος- διαιτολόγος Δέσποινα Μαρσέλου φτιάχνει μια εκπληκτική καρυδόπιτα χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλουτένη.

Screenshot_3

Γλυκιά καρυδόπιτα χωρίς ψήσιμο: Το συγκεκριμένο vegan και gluten free γλυκό-επιδόρπιο θα σε «ταξιδέψει» κάπου στη Γαλλία!

Για την βάση:

1/3 φλυτζάνι του τσαγιού καρύδια

1/2 φλυτζάνι πίτουρο βρώμης

2 κσ σιρόπι σφένδαμου

Λίγο αλάτι

2κσ λάδι καρύδας ή φυτικό λάδι και κρατήστε λίγο για να λαδώσετε το ταψί σας

Για την γέμιση

4 δαμάσκηνα μουλιασμένα για 15 λεπτα σε ζεστό ρόφημα γλυκάνησου

1/4 cup φλυτζάνι ακατέργαστη καστανή ζάχαρη

1/3 φλυτζάνι τσαγιού σιρόπι αγαύης ή βιολογικό μέλι

1/2 φλυτζάνι καρύδια σε τρίμα και αφήστε και κάποια ολόκληρα

1/2 κγ κανέλα, 1/2 κγ μοσχοκάρυδο και ξύσμα απο 1 πορτοκάλι

1/4 cup γάλα αμυγδάλου εμπλουτισμένο με ασβέστιο...

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ