H Ελένη Ψυχούλη μας δίνει τη συνταγή για: Κρύο μπέργκερ με κοτόπουλο και μαγιονέζα

Μας ανοίγει την πόρτα ενός καλλιτεχνικού φούρνου με πιάνο και μας πηγαίνει στη Βουλιαγμένη για <span id="bodyltl">φρεσκοτηγανισμένο καλαμαράκι</span><br />

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ


Μας ανοίγει την πόρτα ενός καλλιτεχνικού φούρνου με πιάνο και μας πηγαίνει στη Βουλιαγμένη για φρεσκοτηγανισμένο καλαμαράκι



Cook No:17
Η Ελένη μας δίνει τη συνταγή για ένα burger που τρώγεται κρύο ιδανικό ακόμα και για το lunch break στο γραφείο. Δες εδώ όλες τις φωτογραφίες βήμα βήμα

Love No:17

Μαμά Ψωμί: Ο καλλιτεχνικός φούρνος με το πιάνο και τα ράφια με τα βαζάκια, ήρθε σαν φυσική κατάληξη στη ζήτηση της γειτονιάς, που όπως όλες οι γειτονιές της πόλης, ξέρει καλά πόσο σπανίζει το αληθινό ψωμί αποκλειστικά και μόνο από βιολογικό ψωμί. Διάβασε περισσότερα εδώ

Eat No:17

«Ψημμένο ζεστό, ζυμωτό ψωμάκι προσγειώνεται στο τραπέζι σου, βιάζεται να κάνει παρέα στη λευκή, λεμονάτη ταραμοσαλάτα, να συνοδεύσει το καπνιστό χέλι που λιώνει βουτυράτο και ζεστό ελαφρώς περασμένο από τη σχάρα. » Η Ελένη μας αποκαλύπτει μια μυστική διεύθυνση στη Βουλιαγμένη, μάθε περισσότερα με ένα κλικ εδώ