Follow us

Η Ελένη Ψυχούλη μας δίνει συνταγή για: Kέικ κανέλα με καρύδι, τζίντζερ και σταφίδες

Ανακαλύπτει «Ελληνικά Καλούδια» στην Ακρόπολη και δοκιμάζει τις γεύσεις του «Γκελ» στο κέντρο της πόλης

Η Ελένη Ψυχούλη μας δίνει συνταγή για: Kέικ κανέλα με καρύδι, τζίντζερ και σταφίδες


Ανακαλύπτει «Ελληνικά Καλούδια» στην Ακρόπολη και δοκιμάζει τις γεύσεις του «Γκελ» στο κέντρο της πόλης

Cook No24: Kέικ κανέλα με καρύδι, τζίντζερ και σταφίδες

H Ελένη Ψυχούλη μας φτιάχνει την καλοκαιρινή εκδοχή του παραδοσιακού κέικ με φρουτένια γεύση και εντυπωσιακό άρωμα. Δες την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα με ένα κλικ εδώ.

Love No24: Ελληνικά Καλούδια

Ο Σταμάτης Τσικνιαδόπουλος ξεκίνησε από ψυκτικός πριν καταλήξει σ’αυτό εδώ τον μικροσκοπικό και κουκλίστικο μαγαζάκι, με το ποδήλατο στο πατάρι να δίνει το στίγμα της πιο «πράσινης» αντιμετώπισης του ελληνικού τοπικού προϊόντος μικρής παραγωγής, με έμφαση στη βιολογική προέλευση. Μάθε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Eat No24: Γκελ

Το παλαίμαχο Booze, μετά τα μπαρ, τα μπαζάρ και τις εικαστικές εκθέσεις, έρχεται να καλύψει το γαστριμαργικό κενό του κέντρου κάνοντας Γκελ στον ήσυχο πεζόδρομο της Λιμπονά. Πάρε μια μικρή γεύση με ένα κλικ εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ