Follow us

Ρούχα πιο καθαρά από ποτέ | Βρήκαμε τον τρόπο να το πετύχεις

Αντίο οικιακά αλλεργιογόνα, αντίο βακτήρια

101557721_835063303968077_5810375922901057536_n

Το πρώτο βήμα με τα καλοκαιρινά ρούχα έγινε: Κατέβηκαν από το πατάρι (και όλες τις άλλες γωνιές της ντουλάπας που είχα καταφέρει να τα στριμώξω το Φθινόπωρο) και αντικατέστησαν τα χειμερινά στις δεσπόζουσες θέσεις της γκαρνταρόμπας μου. Όλα ΟΚ έως εδώ, αλλά εκτός από το να δω ποια παραμένουν in fashion και αυτή τη σεζόν και ποια εξακολουθούν να είναι το νούμερό μου, φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά με απασχολεί ο βαθύς καθαρισμός τους.

Η αλήθεια είναι πως οι αλλεργιογόνες ουσίες στα υφάσματα αποτελούσαν ανέκαθεν ένα ζήτημα που με απασχολούσε, αφού δεν ήξερα αν μπορούσα να επαναπαυτώ σε ένα απλό συμβατικό πλύσιμο. Το πρόβλημα όμως λύθηκε μια και καλή χάρη στο νέο μου πλυντήριο ρούχων της LG Electronics (LG) που απομακρύνει με την καινοτόμο Τεχνολογία του Ατμού τα αλλεργιογόνα από τα ρούχα.

Σκόνη...«από σπίτι»

Άλλωστε, ποιος θέλει να προσέχει επιμελώς, να τηρεί ευλαβικά τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας και τελικά να «κινδυνεύει» από οικιακά αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης και τα βακτήρια που αγαπούν να βρίσκουν καταφύγιο στα υφάσματα και τα ρούχα μας;

Η ασφάλεια που προσφέρουν όμως τα πλυντήρια ρούχων της LG είναι πραγματικά πρωτοφανής, (εξαλείφει το 99,9% των οικιακών αλλεργιογόνων καθώς και των οσμών) κάνοντας πράξη την ανάγκη όλων μας ειδικά την περίοδο αυτή να νιώθουμε ότι τα ρούχα μας δεν ελλοχεύουν «εχθρούς» που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει.

Εύκολα, γρήγορα, άκοπα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να βάζω στο πλυντήριο τα ρούχα και τα λευκά είδη και έπειτα δεν υφίσταται κανένας λόγος ανησυχίας πια: Με την τεχνολογία Steam+™ πλένονται σε θερμοκρασία 50-60℃ για 30 λεπτά και απομακρύνονται αποτελεσματικά τα συνήθη οικιακά αλλεργιογόνα και βακτήρια. Πρόκειται για μια αποκλειστική τεχνολογία της LG η οποία έχει λάβει πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (British Allergy Foundation) για την εξάλειψη του 99,9% των αλλεργιογόνων.

Το καλύτερο για το τέλος

Τα πλυντήρια ρούχων της LG φροντίζουν να διευκολύνουν κι άλλο την καθημερινότητά μου, καθώς η τεχνολογία αυτή μεταχειρίζεται ειδικά και τα cozy ρούχα, καθαρίζοντάς τα σε βάθος. Μπορεί έως τώρα τα παλτό, τα πουλόβερ, τα κασκόλ και κυρίως τα βρεφικά να έχριζαν της ιδιαίτερης προσοχής μου, αλλά τώρα είναι απλώς μερικά ακόμη «ρούχα για πλύσιμο». Όσο για την υφή τους, είναι πιο απαλή από ποτέ χάρη στη λειτουργία SteamSoftener™.

Σιδέρωμα, αυτός ο άγνωστος

Τουλάχιστον θα ήθελα να ήταν μέχρι να γνωρίσω την τεχνολογία τεχνολογία Steam+™ του νέου μου πλυντηρίου, το οποίο αφαιρεί τις ενοχλητικές ζάρες που σχηματίζονται και τις μειώνει κατά 30%. Τέλος, βρέθηκε λύση σε ένα ακόμη αιώνιο δίλημμα: «Έχω φορέσει μόνο μια φορά το πουκάμισο αυτό και δεν είναι λερωμένο, να το βάλω στα άπλυτα;». Εν αντιθέσει με τα συμβατικά πλυντήρια ρούχων και χάρη στην τεχνολογία TrueSteam™, το νέο μου πλυντήριο βγάζει τα ρούχα αφράτα και απαλά χωρίς τη χρήση μαλακτικού και προσφέρει την επιλογή για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα χωρίς τη χρήση απορρυπαντικού.

Αποστολή εξετελέστη: Ρούχα πιο καθαρά από ποτέ

Μένοντας πιστή στην ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, η LG με τη δύναμη του ατμού κατάφερε να μου προσφέρει την βέλτιστη δυνατή απόδοση στην πλύση, αλλά και την εξάλειψη των αλλεργιογόνων.

Ρούχα πιο καθαρά από ποτέ | Βρήκαμε τον τρόπο να το πετύχεις