Follow us

Ερωτικές εξελίξεις Ιουνίου | Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων αυτό το μήνα;

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον συναισθηματικό Καρκίνο, εκεί την συνοδεύει και ο Άρης μέχρι τις 11. Από τις 12 περνάει στον Λέοντα, εκεί θα βρίσκεται και η Αφροδίτη, από τις 27.

Χρύσα Συκά
ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΣΥΚΑ
travel iStock

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων αυτό το μήνα;

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο αναζητάς την συναισθηματική ασφάλεια. Η διάθεσή σου είναι καλή και δημιουργείς μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει με τον Άρη, από τις 12. Φλερτάρεις και είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου, βιώνεις το πάθος σε σταθερό έδαφος. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, μπορεί να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία. Παίρνεις το ερωτικό παιχνίδι στα χέρια σου και η σεξουαλικότητα κυριαρχεί. Βγαίνει στην επιφάνεια ο αισθησιακός εαυτός σου και αναζωογονείσαι. Εκφράζεις σωστά τα συναισθήματά σου. Εκεί θα περάσει και η Αφροδίτη προς το τέλος του μήνα, ποιος σε πιάνει…, ετοιμάσου για έναν φλογερό και ερωτικό Ιούλιο. Προσοχή στις εντάσεις με τον Άρη, ως τις 11. Πέρνα περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου αποφεύγοντας τις παρανοήσεις. Με την Ηλιακή έκλειψη στις 10, μην ενδώσεις σε ένα πρόωρο πειρασμό. Με τον ανάδρομο Δία, από τις 20, έχεις διάθεση για συντροφικότητα, ένα κρυφό ειδύλλιο είναι πιθανό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη σου δίνει την ανάγκη να βρίσκεσαι με πρόσωπα που σε στηρίζουν και συμφωνούν με τις απόψεις σου, δώσε σημασία στην οικογένεια και στις ελλείψεις της. Έχεις τη δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές και να κάνεις νέες γνωριμίες. Προσοχή στις εντάσεις με τον Άρη, από τις 12, μείνε διπλωματική και ουσιαστική στην επικοινωνία. Πέρνα χρόνο με το ταίρι σου, ζήσε τρυφερές στιγμές που θα σε αναπτερώσουν, δείξε μια υποχωρητική διάθεση. Προσοχή επίσης με την Ηλιακή έκλειψη στις 10 να μην μπερδέψεις τον έρωτα με τα οικονομικά γιατί το τοπίο είναι θολό και παραπλανητικό. Κράτα χώρια επαγγελματικές με προσωπικές υποθέσεις και θα ανταμειφθείς. Αυτό το μήνα ευνοούνται όσοι αποφύγουν τις εγωιστικές συμπεριφορές και κάνουν έξυπνες παραχωρήσεις προς όφελος της συναισθηματικής ισορροπίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεσαι με ανθρώπους που αγαπάς, μαγνητίζεις και νιώθεις συναισθηματικά ισορροπημένη. Με την Ηλιακή έκλειψη στις 10 στο ζώδιό σου και τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο σημείο, θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε παρανοήσεις στην ερωτική σου ζωή. Αλλαγές είναι πιθανές μέσα από εντάσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να δώσεις τέλος σε μια σχέση που δεν λειτουργεί και είναι καταπιεστική για τον χαρακτήρα σου. Αν είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις καταστάσεις από το παρελθόν γιατί τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να είσαι υποψιασμένη στα πάντα. Με τον Άρη, από τις 12, απογειώνεσαι, κινείσαι συνεχώς και κάνεις νέες γνωριμίες. Φλερτάρεις, βρίσκεσαι σε προκλητική φάση και δημιουργείς μια όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα. Ανοίγονται νέοι δρόμοι στην συναισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη ολοκληρώνει κάποιες νέες γνωριμίες ή σου κόβει τον ενθουσιασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Πλούτωνας στο απέναντι ζώδιο δημιουργεί ζήλιες και πάθη ενώ ο Ουρανός σου δίνει θάρρος και τόλμη. Δίας/Ποσειδώνας σου δίνουν φαντασία και ισχυρό ένστικτο. Η Αφροδίτη, στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, βρίσκεται στο ζώδιό σου και μετατρέπει την περίοδο ιδιαίτερα ερωτική. Μπορεί να ερωτευτείς ένα πρόσωπο και να νιώσεις έντονα συναισθήματα. Δεν θα είναι κάτι επιφανειακό και επιπόλαιο. Μια νέα γνωριμία μπορεί να αλλάξει την φιλοσοφία σου για τις σχέσεις. Βγαίνει μια έντονα ρομαντική πλευρά του εαυτού σου που ακόμα και συ αγνοούσες. Η αυτοπεποίθησή σου είναι αυξημένη. Αν έχεις σχέση, μπορεί να την επισημοποιήσεις και να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Ο Άρης στο ζώδιό σου ως τις 11, σου δίνει αντοχές, γοητεία και ανεβάζει το ηθικό. Μαγνητίζεις όπου στρέψεις το βλέμμα σου. Η Ηλιακή έκλειψη στις 10, με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο σημείο, δημιουργεί ένα σκοτεινό κλίμα ενώ μπορεί να βγουν στην επιφάνεια μυστικές σκέψεις και προθέσεις, υπάρχει μια εσωστρέφεια. Μην μιλάς σε κανέναν για ενδόμυχες σκέψεις γιατί μπορεί να κοινοποιηθούν. Αν υπάρχει απουσία συντρόφου, μπορεί να εκφραστείς καλλιτεχνικά ή να αφοσιωθείς σε ένα δημιουργικό σχέδιο. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είσαι προνοητική, υπομονετική, προσεκτική.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου από τις 12, θα χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση για τη σχέση σου ή για προσωπικά σου ζητήματα. Έχεις την ενέργεια και τη δύναμη να τα καταφέρεις. Είσαι ακαταμάχητη, διεκδικείς ότι επιθυμείς, η γοητεία σου αυξάνεται και η σεξουαλικότητά σου ενισχύεται. Ζεις ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος. Η Αφροδίτη, και αυτή στο ζώδιό σου από τις 27, σε βάζει σε καλοκαιρινή διάθεση και σου υπόσχεται έναν Ιούλιο καλύτερο, πιο εύκολο και πιο ερωτικό. Φλερτάρεις, διασκεδάζεις και απολαμβάνεις κάθε στιγμή. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Αν έχεις σχέση, περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που σε φροντίζει ιδιαίτερα. Μπορείς να ενδυναμώσεις τη σχέση σου και να την σταθεροποιήσεις. Μέχρι τις 26, μπορεί να υπάρχει κάτι κρυφό στην προσωπική σου ζωή που δεν θέλεις να το μοιραστείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη δίνει νέα πνοή στην ερωτική σου ζωή. Υπάρχουν δυνατά συναισθήματα, ευχάριστες εκπλήξεις και μεγάλος ρομαντισμός. Η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά. Ερωτικά σκιρτήματα υπόσχονται να σε ανανεώσουν. Τονώνεται απίστευτα η κοινωνική σου ζωή, κάνεις νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους και ένας νέος έρωτας έρχεται να σου μάθει πολλά. Από τις 27 που θα περάσει στον Λέοντα, μπορεί να επιστρέψει μια ιστορία από το παρελθόν που δεν είχε τελειώσει. Με την πανσέληνο στις 24, υπάρχει η προοπτική ενός έρωτα ή ενός απογόνου. Με τον Δία στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να βρεις το άλλο σου μισό και να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Απόφυγε να ανακατέψεις προσωπική με επαγγελματική ζωή με την Ηλιακή έκλειψη στις 10. Προσοχή στις παρανοήσεις. Μια ξαφνική γνωριμία μπορεί να σου ανεβάσει την διάθεση. Σταδιακά μπορείς να απελευθερωθείς από οτιδήποτε σε πιέζει. Ο Ποσειδώνας στο απέναντι ζώδιο δεν σου εξασφαλίζει ασφάλεια και σταθερότητα. Η κρίση σου είναι θολή.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο, ίσως με άτομο κύρους. Η δημοτικότητά σου ανεβαίνει, το ηθικό σου είναι ψηλό και η ερωτική σου ζωή καλυτερεύει. Μπορεί να κάνεις μια σταθερή γνωριμία που υπόσχεται πολλά. Αν έχεις σχέση, μπορεί να την επισημοποιήσεις και να κάνεις κοινά σχέδια που θα σου προσφέρουν όμορφες στιγμές. Το φλερτ και η επικοινωνία κυριαρχούν. Ο Άρης, από τις 12, ενισχύει την κοινωνική σου ζωή, οι προσκλήσεις πληθαίνουν. Η λίμπιντο αυξάνεται και ζεις έντονες ερωτικές στιγμές. Με την Ηλιακή έκλειψη στις 10 εκτονώνεσαι με όποιον τρόπο εσύ αποφασίσεις. Όσο πιο λιγόλογη είσαι, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις. Αν έχεις απογοητευτεί από τις σχέσεις σου, πάρε το χρόνο σου. Η Αφροδίτη, από τις 27, θα σου χαρίσει όμορφες στιγμές με φίλους και παρέες και θα λειτουργήσει σαν προάγγελος για έναν πιο χαρούμενο και ερωτικό Ιούλιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας είναι το αντίδοτο κάθε δυσκολίας, είναι η απάντηση σε όλα, είναι το γιατρικό της ψυχής σου, αυτό που σε ημερεύει και σε δυναμώνει. Μπορείς μαζί του να αντιμετωπίσεις τις χειρότερες αντιξοότητες. Η Αφροδίτη δίνει νέα ώθηση στην αισθηματική σου ζωή, φέρνει νέες γνωριμίες και μια επισημοποίηση αν έχεις σχέση. Είναι καλή περίοδος για απόκτηση απογόνου. Προσοχή καθώς ο Άρης, από τις 12, φέρνει εντάσεις και θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις, δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητικός. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πολλές και σε πιέζουν. Προσπάθησε να δυναμώσεις τα θεμέλια της σχέσης σου, να δεθείς περισσότερο με το ταίρι σου. Μην μπλέκεις προσωπικά με οικονομικά. Ζήσε έντονες ερωτικές στιγμές αναζωπυρώνοντας τη σχέση σου. Προσπάθησε να λύσεις παρεξηγήσεις και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους με την Ηλιακή έκλειψη στις 10. Σκέψου πως θα ήθελες να είσαι στο μέλλον και βρες τρόπο να το πραγματοποιήσεις. Μια επανασύνδεση από το παρελθόν είναι πιθανή. Εκμεταλλεύσου τις καταστάσεις στην πανσέληνο στις 24.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στις 10 αλλά και ο ανάδρομος Ερμής, στο απέναντι ζώδιο, επηρεάζουν τις σχέσεις σου, απόφυγε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, κάποια δεδομένα και κάποιες συνήθειες μπορεί να ανατραπούν. Μπορεί να περάσεις μια κρίση, να νομίζεις πως το ταίρι σου ευθύνεται για οτιδήποτε σου συμβαίνει. Οτιδήποτε ανατραπεί και τελειώσει, ανοίγει το δρόμο για κάτι καινούργιο. Ανέλαβε και τις δικές σου ευθύνες. Να θυμάσαι πως θα επιβιώσει ότι έχει χτιστεί σε γερά θεμέλια και πάλι θα χρειαστεί δουλειά και από τους δυο. Με τον ανάδρομο Δία, από τις 20, θα πρέπει να αναβάλλεις οικογενειακά σχέδια γιατί οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες, άστα για τον επόμενο μήνα. Αφροδίτη/Άρης εξάρουν τη σεξουαλικότητα και το πάθος σου. Γοητεύεις, ερωτεύεσαι, οι προκλήσεις και το φλερτ κυριαρχούν. Αν έχεις σχέση, μπορείς να την αναζωπυρώσεις. Μην εξιδανικεύεις και μην παρερμηνεύεις καταστάσεις από το παρελθόν διότι οι εκτιμήσεις δεν θα είναι σωστές. Ο Άρης, από τις 12, διατηρεί την ορμή και το πάθος σου, η ερωτική σου ζωή φουντώνει και γνωρίζεις ενδιαφέροντες ανθρώπους. Με την Αφροδίτη, από τις 27, παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου και βάζεις τα πράγματα σε σειρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχουν εντάσεις στη σχέση σου αφού ο Άρης, ως τις 11, βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο. Η αντίθεση που κάνει με τον Πλούτωνα βγάζει στην επιφάνεια ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν και αγκάθια που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε έναν χωρισμό, μια διάλυση. Κάποια απωθημένα βγαίνουν και σε εκνευρίζουν, παλιές πληγές και ταμπού, βγαίνουν σκελετοί από την ντουλάπα σου. Η Αφροδίτη σε βοηθά να δεις το κοινό συμφέρον της σχέσης, να συνεννοηθείς καλύτερα και να τακτοποιήσεις υποθέσεις. Αν είσαι μόνη, μπορεί να βρεις το άλλο σου μισό, μπορείς να φλερτάρεις και να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Η φλόγα του έρωτα φουντώνει. Με τον Άρη, από τις 12, η σεξουαλική σου διάθεση ανεβαίνει και ζεις τον έρωτά σου με πάθος. Η Ηλιακή έκλειψη στις 10 σου δημιουργεί ανικανοποίητο. Μόνο εσύ ξέρεις τι συμβαίνει μέσα σου και εσύ κρίνεις πως θα το διαχειριστείς. Η πανσέληνος στις 24 στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πολλά, έρχονται ενδιαφέρουσες πληροφορίες και καλές εξελίξεις σε ζητήματα που σε απασχολούν πολύ. Με τον Ουρανό είσαι πιο ανοιχτόμυαλη και αντισυμβατική στον έρωτα, όμως ο Κρόνος σου ζητά να μείνεις ακόμα στα σίγουρα και τα δοκιμασμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ουρανός σε κάνει αντισυμβατική σε οικογενειακές υποθέσεις και ξυπνά την επιθυμία σου για ριζικές αλλαγές. Με τον Άρη, από τις 12 στο απέναντι ζώδιο, γίνεσαι αποδέκτης αυστηρών συμπεριφορών από το ταίρι σου. Η συνύπαρξη είναι δύσκολη. Η Αφροδίτη, από τις 27 και αυτή στο απέναντι ζώδιο μπορεί να ισορροπήσει τις καταστάσεις. Αν είσαι μόνη, θα έχεις την ευκαιρία για νέες γνωριμίες αφού ο έρωτας κυριαρχεί. Μην αφήνεις παρανοήσεις να σκιάσουν το καλό ερωτικό κλίμα. Αντιμετώπισε τις διαφωνίες με ψυχραιμία, μείνε υποχωρητική και θα ανταμειφθείς, η σχέση σου θα δυναμώσει. Η Ηλιακή έκλειψη στις 10 παρατείνει συναισθηματικά προβλήματα, η ασυνεννοησία κυριαρχεί. Σημαντικές σχέσεις μπορεί να μπλοκάρουν εξαιτίας κακής επικοινωνίας και διαφορετικών αντιλήψεων. Με την Αφροδίτη, ως τις 26, κάνεις γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό χώρο ή τις καθημερινές συναλλαγές. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου φέρνει αλλαγές που θα προκύψουν σταδιακά και θα είναι καθοριστικές για την συναισθηματική σου ασφάλεια. Είναι ένας εύφλεκτος μήνας με ανατροπές αλλά θα πρέπει να είσαι έτοιμη να αναλάβεις τις ευθύνες σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι ένας καλός μήνας για την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα και παράπονα, θα προκύψουν όμως οφέλη. Η Ηλιακή έκλειψη στις 10 μπορεί να φέρει προβληματισμούς για το σπίτι και την οικογένεια, τα συναισθήματά σου είναι υπερβολικά. Κάνε μια ενδοσκόπηση για να δεις τι θέλεις. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου άλλοτε σου δίνει φαντασία και άλλοτε σε παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Η Αφροδίτη φέρνει φλερτ, ζεις τον έρωτά σου με πάθος και μπορεί να αποκτήσεις και έναν απόγονο. Η σεξουαλικότητα και η δημιουργία βρίσκονται στα ύψη, απολαμβάνεις στιγμές πάθους και απόλαυσης. Γοητεύεις, μαγνητίζεις, διασκεδάζεις. Ο Δίας στο ζώδιό σου φέρνει τύχη και ευημερία αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές. Μπορεί να ζήσεις ένα νέο παθιασμένο έρωτα ή μπορεί να αναζωογονηθεί μια υπάρχουσα σχέση.

ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα: Κάθε μέρα, οι αστρολόγοι Πέρρης Κρητικός και Αντιγόνη Στάμου μάς ενημερώνουν για τις αστρολογικές προβλέψεις της μέρας. Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα;