Follow us

Indonesian Food Festival στην Αθήνα!

Το ξενοδοχείο The Westin Athens στο Astir Palace μας προσφέρει ένα διαφορετικό γευστικό ταξίδι στη μακρινή Ινδονησία.

indonesianfoodfestival


Το ξενοδοχείο The Westin Athens στο Astir Palace μας προσφέρει ένα διαφορετικό γευστικό ταξίδι στη μακρινή Ινδονησία.


Για τους λάτρεις της Ινδονησιακής κουζίνας αυτές οι μέρες κρύβουν την ωραιότερη γευστική έκπληξη, αφού το ξενοδοχείο The Westin Athens στο Astir Palace σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ινδονησίας, το Travel Plan, το περιοδικό Athens Insider και την Qatar Airways διοργανώνουν το Indonesian Food Festival μέχρι τις 29 Απριλίου. Το event εμφανώς διοργανώνεται από τους ειδικούς και γι' αυτό έφεραν τους καλύτερους chef για να μας μυήσουν στα μυστικά της ινδονησιακής κουζίνας. Οι Ινδονήσιοι chefs Tomi Siswanto και Meindrabayu Sunjaya από το ξενοδοχείο Mulia Senayan στη Τζακάρτα έχουν ετοιμάσει μοναδικά πιάτα που μας ταξιδεύουν στον εξωτικό κόσμο της μακρινής Ινδονησίας, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές συνταγές, που εκτελούνται με γνήσια προϊόντα και φρέσκα υλικά κατευθείαν από περιοχές της Ινδονησίας.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε ιδιαίτερες γεύσεις, όπως τη σούπα «Kimlo solo» με κοτόπουλο, μανιτάρια fungus και γαρίδες, το «Nasi bali» ρύζι ατμού τυλιγμένο σε φύλλα μπανάνας, που σερβίρεται με μοσχαρίσιο φιλέτο, Μπαλινέζικα αυγά και κομμάτια από πικάντικο κοτόπουλο, το «Tongseng beef Wagyu» φιλέτο μοσχάρι Wagyu, που σερβίρεται με λαχανικά και γλυκιά σάλτσα σόγιας και το παραδοσιακό γλυκό “Klepon” από ρύζι, γεμιστό με μαύρη ζάχαρη και πασπαλισμένο με τριμμένη καρύδα.

Τα γευστικά ταξίδια στην Ινδονησία ξεκινούν καθημερινά από τις 19:00 -00:00 και Σαββατοκύριακα μεσημέρι από τις 12.30 - 16.00 και το βράδυ από τις 19.00 - 00.00, στο εστιατόριο Al Fresco.

Δες επίσης:

Dirty Dancing Fridays στο Duka
Το «Έκτο Πάτωμα», ένα κορυφαίο έργο του Alfred Gehri, επανέρχεται
Ο Τελευταίος Εραστής, της Ειρήνης Νικολάκη-Καλαμάρη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ