Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | Σου δείχνει τον πιο εύκολο τρόπο για να φορέσεις τα ανοιξιάτικα φορέματα σου στη "Μετακίνηση 6"

Το styling tip που σίγουρα αξίζει να ακολουθήσεις.

Mairiboo NDP Photo Agency

Το lockdown συνεχίζεται κανονικά στη χώρα μας και η μόνη διέξοδος μας είναι η "Μετακίνηση 6" και οι βόλτες στη γειτονιά μας. Εάν νιώθεις όμως πως η διάθεση σου δεν είναι στα καλύτερα της, υπάρχει τρόπος για να νιώσεις καλύτερα και αυτός είναι να ντύνεσαι προσεγμένα ακόμα και σε αυτές τις σύντομες βόλτες σου.

Ελένη Μενεγάκη | Το στιλ της στη διάρκεια της καραντίνας

Ειδικά αυτές τις ημέρες που η θερμοκρασία μας θυμίζει πολύ την άνοιξη, μπορείς να ξεκινήσεις να φοράς τα αγαπημένα σου ανοιξιάτικα φορέματα. Έμπνευση για αυτά τα casual chic σύνολα που μπορούμε να φοράμε καθημερινά μας έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η influencer ανέβασε ένα post στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, στο οποίο φορά ένα λευκό φόρεμα με λουλούδια σε μπλε αποχρώσεις με λευκή ζώνη. Συμπλήρωσε την εμφάνιση της με λευκά sneakers, τα οποία είναι ένα από τα must have κομμάτια που χρειάζεται να έχεις την άνοιξη.

Εάν θέλεις λοιπόν να φορέσεις το αγαπημένο σου floral φόρεμα ή εκείνο το denim φόρεμα που σου φτιάχνει πάντα τη διάθεση δεν χρειάζεται να περιμένεις κάποια ιδιαίτερη περίσταση. Αρκεί να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου sneakers και να στείλεις "Μετακίνηση 6" στο 13033.

Το look της Μαίρης Συνατσάκη

Loading...

Μαίρη Συνατσάκη | Το σπίτι της είναι ο ορισμός του #home_goals

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ