Follow us

Dolce & Gabbana F/W 2021-22 | Μια συλλογή που ήρθε από το μέλλον

Ο φουτουρισμός και η καινοτομία πρωταγωνιστούν στην κολεξιόν που παρουσίασε το ιταλικό δίδυμο στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Dolce and Gabbana Splash News / Ideal Image

"Next Chapter" ονομάζεται η συλλογή των Dolce & Gabbana για την επόμενη σεζόν και αυτό ακριβώς επιχειρεί να κάνει: να δείξει το επόμενο κεφάλαιο, το μέλλον της μόδας. Οι δημιουργίες αποτελούν μια σπουδή στη σχέση της γυναικείας γκαρνταρόμπας με τις νέες τεχνολογίες, γι’ αυτό και μαζί με τα μοντέλα στο catwalk περπάτησαν –ή μάλλον, κύλησαν- ρομπότ, ενώ το όλο εγχείρημα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ιταλικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το Ινστιτούτο Τεχνολογίας δέχτηκε αυτή την πρόκληση", σχολίασαν οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana. "Είναι απίστευτο το πώς η ανθρώπινη επινοητικότητα και αποφασιστικότητα δίνουν ζωή σε άλλα είδη νοημοσύνης τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν στην ιατρική, το περιβάλλον, την κοινωνία. Η μόδα πάντα επηρεαζόταν από χώρους εντελώς μακρινούς μεταξύ τους. Εάν η τεχνολογία μπορεί να υπηρετήσει στ’ αλήθεια τον άνθρωπο, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, τότε η δουλειά ενός τεχνίτη και ενός ρομπότ μπορούν να συνυπάρξουν".

Συνέχισε την ανάγνωση στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ