Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση της μόδας για τη φετινή άνοιξη με ένα Lynne σύνολο

Μπορείς να το φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους.

katerina kainourgiou NDP Photo Agency

Η στροφή προς την άνεση και το loungewear έχει εδραιωθεί πλέον στον κόσμο της μόδας με σχεδιαστές και brands να δίνουν έμφαση στη δημιουργία ρούχων που αγκαλιάζουν το σώμα, προσφέρουν ελευθερία κινήσεων και μας κάνουν να νιώθουμε σαν να βρισκόμαστε στο σπίτι μας ακόμα και αν είμαστε στο γραφείο ή σε κάπου αλλού. Αυτό σημαίνει πως items που μέχρι σήμερα φορούσαμε αποκλειστικά μέσα στο σπίτι γίνονται κομμάτια κλειδιά για street style και casual εμφανίσεις που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το pyjama look, που πρωταγωνιστεί στον κόσμο της μόδας αυτή τη σεζόν. Το κοστούμι όμως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα αλλάζει τελείως, εκσυγχρονίζεται, αποκτά χαλαρές γραμμές και μοιάζει με τις πιτζάμες που φοράμε στον ύπνο.

Αυτό το ιδιαίτερο και πολύ stylish trend υιοθέτησε η Κατερίνα Καινούργιου με ένα total look από την ελληνική εταιρεία Lynne. Η παρουσιάστρια του Open επέλεξε να φορέσει ένα λευκό κοστούμι, το οποίο αποτελείται από cropped παντελόνα και pyjama blazer. Ολοκλήρωσε το look της με ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα με 70s vibes.

Η Κατερίνα Καινούργιου μας απέδειξε πως δεν πρέπει να μας τρομάζουν τα νέα trends αλλά να τολμάμε και να πειραματιζόμαστε με το στιλ μας. Ένα pyjama blazer για παράδειγμα, είναι ιδανικό για την άνοιξη και θα ταιριάζει τέλεια με τα looks σου, είτε φοράς jean είτε φούστες είτε φορέματα.

Το look της Κατερίνας Καινούργιου

Loading...

Τι φορούν οι 10 Ελληνίδες influencers και celebrities στη "Μετακίνηση 6"; 10 looks που θα σε εμπνεύσουν

Styling Tips | Το μοναδικό tip που χρειάζεται να γνωρίζεις για να ντύνεσαι εύκολα κάθε πρωί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ