Follow us

Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το πιο value for money Zara φόρεμα της άνοιξης

Κοστίζει λιγότερο από 30€.

Σίσσυ Χρηστίδου Instagram/@ela_xamogela

Μία από τις αγαπημένες στιλιστικές επιλογές της Σίσσυς Χρηστίδου είναι τα mini ή midi αέρινα φορέματα με V λαιμόκοψη, τα οποία κολακεύουν εξαιρετικά το σωματότυπό της. Η παρουσιάστρια έκανε μια ακόμα πολύ κομψή εμφάνιση στην εκπομπή "Έλα, Χαμογέλα" σήμερα, προσφέροντάς μας έμπνευση για ανοιξιάτικο shopping.

Φάνης Μουρατίδης - Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους | Η απάντηση στις φήμες χωρισμού

Αυτήν τη φορά εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με ένα midi leopard φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και χρυσές αλυσίδες στο λαιμό. O λόγος που το θεωρούμε ένα εξαιρετικά value for money κομμάτι είναι ότι εκτός από το ότι είναι εξαιρετικά κολακευτικό, λόγω της κρουαζέ γραμμής και της V λαιμόκοψης, μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, με λευκά sneakers ή με ψηλοτάκουνα πέδιλα, όπως της Σίσσυς, αντίστοιχα.

Δανάη Μπάρκα | Βρήκε το πιο κολακευτικό τζιν για γυναίκες με καμπύλες στα Zara

Είναι επίσης εξαιρετικά οικονομικό και με άλλα λόγια είναι το ιδανικό φόρεμα για τη μεταβατική περίοδο μέχρι να ζεστάνει ο καιρός. Θα το βρεις στο Zara με λιγότερο από 30 ευρώ κι αν προλάβεις να το αποκτήσεις, θα καταλάβεις αμέσως ότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση φέτος την άνοιξη.

Δες το look της:

Loading...
Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το πιο value for money Zara φόρεμα της άνοιξης
Φόρεμα Animal Print, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ