Follow us

5 fashion trends της άνοιξης που γνωρίσαμε από το TikTok και αξίζει να υιοθετήσεις

Τα micro trends που φορούν οι fashionistas αυτή τη σεζόν.

street style Abaca/www.visualhellas.gr

Εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, χρειάζεται να παραδεχτούμε πως όλες μας έχουμε περάσει άπειρες ώρες κάνοντας scroll down στο Instagram και ανακαλύπτοντας νέους λογαριασμούς ή απλώς παρακολουθώντας τι κάνουν οι αγαπημένες μας fashionistas και celebrities. Εδώ και χρόνια, το Instagram είναι το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο και στον κόσμο της μόδας, αφού πολλά micro trends που φορούν οι fashion influencers εμφανίζονται αρχικά εκεί και στη συνέχεια τα υιοθετούν γυναίκες από όλο τον κόσμο.

Εδώ και έναν χρόνο όμως και σε συνδυασμό με την εμφάνιση του Covid-19, ένα νέο και πολύ δημιουργικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει κάνει την εμφάνιση του, κερδίζοντας την προσοχή και την αγάπη των users. Ο λόγος για το TikTok, το οποίο είναι ο λόγος που ο χρόνος κοιτάς την οθόνη του κινητού σου έχει αυξηθεί σημαντικά.

Το fashion περιεχόμενο είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένο στο TikTok με κορίτσια από όλο τον κόσμο να χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη πλατφόρμα για να δημιουργήσουν βίντεο με styling tips και tricks, αλλά και για να δείξουν μερικές από τις νέες τάσεις της μόδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, μερικά από τα top micro trends που έχουν κατακλύσει τον κόσμο της μόδας και πρόκειται να φορέσουμε όλες μας να έχουν εμφανιστεί για πρώτη φορά στο TikTok. Ποια είναι αυτά;

Τα micro trends που έχουν ξεχωρίσει οι fashionistas

#1

Μαύρο δερμάτινο παντελόνι

#2

Χρυσοί κρίκοι

#3

Ρετρό γυαλιά ηλίου

@jainaazalea

Happy Labor Day! Just flexing my new sunglasses from Amazon 😅

♬ original sound - vintage

#4

Πλεκτά γιλέκα

#5

Baguette bag

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ