Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Φόρεσε το ιδανικό λευκό παντελόνι για την άνοιξη

Το basic κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου.

kainourgiou NDP Photo Agency

Όσο περισσότερο φτιάχνει ο καιρός και μας θυμίζει άνοιξη τόσο περισσότερο θέλουμε να φοράμε ρούχα σε χαρούμενες αποχρώσεις που μας φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση. Αυτό σημαίνει πως τα ρούχα σε σκούρες αποχρώσεις που θυμίζουν χειμώνα παραμένουν στη ντουλάπα και τη θέση τους παίρνουν κομμάτια σε έντονα και λαμπερά χρώματα.

Ένα basic κομμάτι που σίγουρα αξίζει να βρίσκεται στην ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου είναι το λευκό παντελόνι. Βέβαια, όχι οποιοδήποτε λευκό παντελόνι αλλά εκείνο που σου ταιριάζει τέλεια και αναδεικνύει τη σιλουέτα σου με τον καλύτερο τρόπο. Υπάρχει μάλιστα μία γραμμή που είναι κατάλληλη για πολλούς, διαφορετικούς σωματότυπους. Το ψηλόμεσο wide leg παντελόνι.

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε μάλιστα το ιδανικό λευκό παντελόνι για αυτή την περίοδο. Η παρουσιάστρια δημιούργησε ένα total white σύνολο, συνδυάζοντας μία λευκή ψηλόμεση παντελόνα από τη νέα συλλογή της Toi & Moi με λευκό off the shoulder τοπ και minimal κοσμήματα. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο look της είναι το μαντήλι που τοποθέτησε γύρω από την ponytail της.

Γιατί αξίζει να αποκτήσεις ένα λευκό wide leg παντελόνι;

Αρχικά, κολακεύει απίστευτα το σώμα, αφού κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά, ενώ παράλληλα τονίζει τη μέση. Επίσης, μπορείς να το συνδυάσεις είτε με πουκάμισα είτε με crop tops ανάλογα με το στιλ σου. Φυσικά, είναι ένα κομμάτι που μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικές περιστάσεις. Είτε θέλεις να το φορέσεις στο γραφείο είτε σε κάποια casual βόλτα σου, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις διαφορετικά σύνολα που σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Το look της Κατερίνας Καινούργιου

Loading...

Η Κατερίνα Καινούργιου με το denim κομμάτι που μπορείς να φορέσεις με άπειρους τρόπους

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε την επικρατέστερη τάση στα σορτς

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ