Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Με αέρινο φόρεμα που πρέπει να έχεις τώρα στην ντουλάπα σου -είτε είσαι έγκυος είτε όχι

Η τρυφερή φωτογραφία της με την εξαιρετικά φουσκωμένη κοιλιά που μας χάρισε έμπνευση για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας.

Μαρία Ηλιάκη Ndp

Ο καιρός βάζει σιγά σιγά τα καλοκαιρινά του και το ίδιο ακριβώς έκανε και η Μαρία Ηλιάκη, παρόλο που βρίσκεται στην Ελβετία. Η μέλλουσα μανούλα λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί αποτέλεσε για μία ακόμα φορά πηγή στιλιστικής έμπνευσης, φορώντας το outfit που όλες θα πρέπει να έχουμε αυτήν την περίοδο στη ντουλάπα μας -είτε είμαστε έγκυες, είτε όχι.

Θα γίνεις νονά το καλοκαίρι; 5 tips για να ξεχωρίσεις με το στιλ σου

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία βγήκε έξω για να "μαζέψει ήλιο" φορώντας ένα υπέροχο maxi άερινο φόρεμα σε φούξια χρώμα του brand COS, το οποίο είναι ό,τι πρέπει για τη μεταβατική περίοδο που τα ανοιξιάτικα ρούχα είναι πλέον ανυπόφορα και τα καλοκαιρινά υπερβολικά κοντά. Το συγκεκριμένο φόρεμα χάρη στον baggy χαρακτήρα του θα σε διατηρήσει δροσερή κάτω από την καυτό ήλιο, ενώ θα σε προστατεύσει από το αεράκι του Μαΐου χάρη στα μανίκια και το μακρύ μήκος του.

5 ζευγάρια γυαλιά ηλίου που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα

Η Μαρία ολοκλήρωσε το σύνολό της με λευκά platform sneakers και μεγάλα γυαλιά ηλίου, ενώ διατήρησε το outifit super casual χάρη στο επιμελώς ατημέλητο top knot της.

Δες το outfit της:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ