Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια | Φόρεσε το σορτς που ταιριάζει σε κάθε ηλικία και σιλουέτα

Η ηθοποιός υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού.

Zeta Makrupoulia NDP P

Όσο περισσότερο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο περισσότερο αναζητάς τρόπους για να ντυθείς κομψά με ρούχα που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα κάθε στιγμή της ημέρας. Όλα τα ρούχα που κολλούν στο σώμα παραμένουν στη ντουλάπα και ο στόχος είναι να φορέσεις αέρινα και δροσερά κομμάτια που δεν θα σε κάνουν να νιώθεις άβολα μέσα στην ημέρα. Εκτός από τα φορέματα και τα σορτς όμως, φέτος το καλοκαίρι η μόδα μας προτείνει να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό.

10 κομμάτια από λινό ύφασμα για να υποδεχτείς το καλοκαίρι προετοιμασμένη

Ο λόγος για τις βερμούδες, που πρωταγωνιστούν στις τάσεις αυτή τη σεζόν και σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχάσεις έστω και λίγο τα αγαπημένα σου σορτς. Οι βερμούδες είναι ψηλόμεσες, αέρινες, ασυναγώνιστα κομψές και μπορούν να φορεθούν κάθε στιγμή της ημέρας. Με λινό πουκάμισο και πέδιλα στο γραφείο ή με σανδάλια και tank tops στις casual βόλτες στην πόλη. Επίσης, ανήκουν στην κατηγορία των ρούχων που κολακεύουν κάθε σιλουέτα, curvy ή skinny και μπορείς να φορέσεις όποια κι αν είναι η ηλικία σου.

Για τη στιλιστική αξία της βερμούδας μας έπεισε και η Ζέτα Μακρυπούλια με ένα πρόσφατο look της στην εκπομπή "Ρουκ Ζουκ”. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια φόρεσε μία ψηλόμεση βερμούδα σε κοραλλί απόχρωση με ασορτί jacket και λευκό t-shirt. Το σύνολο της έγινε ακόμα πιο ξεχωριστό με την επιλογή των παπουτσιών της που είναι ένα ζευγάρι strappy ψηλοτάκουνες γόβες σε neon πράσινη απόχρωση.

Made in Greece | 12 ελληνικά brands για να δημιουργήσεις μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα για το καλοκαίρι

Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, μη διστάσεις να προσθέσεις στη συλλογή σου τουλάχιστον μία βερμούδα. Είτε σε safe απόχρωση όπως το μπεζ ή το λευκό είτε σε έντονο χρώμα όπως το κοραλλί ή το κόκκινο, πρόκειται να είναι ένα από τα πιο ευκολοφόρετα και πρακτικά κομμάτια που θα κάνουν το καλοκαιρινό σου ντύσιμο ακόμα πιο ξεχωριστό.

Το look της Ζέτας Μακρυπούλια

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ