Follow us

Τέλος στις ουδέτερες αποχρώσεις | Με αυτά τα Zara παπούτσια θα κάνεις τις πιο stylish εμφανίσεις

Οι προτάσεις στα παπούτσια με χρώμα που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου

Τέλος στις ουδέτερες αποχρώσεις | Με αυτά τα Zara παπούτσια θα κάνεις τις πιο stylish εμφανίσεις iStock

Το καλοκαίρι είναι εδώ και είμαστε σίγουρες πως είσαι έτοιμη να ξεχυθείς στα μαγαζιά αναζητώντας τις νέες προσθήκες της γκαρνταρόμπας σου. Αυτές που θα ανανεώσουν το στιλ σου και θα σου προσφέρουν αυτοπεποίθηση. Προτού, όμως, το κάνεις, εμείς θέλουμε να σε ενημερώσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της μόδας και κυρίως τις τάσεις... στα παπούτσια, το sweet spot όλων μας.

Επειδή, λοιπόν, τα παπούτσια αποτελούν τη μεγαλύτερη μας αδυναμία, εμείς κάναμε μία σύντομη έρευνα πρώτα στις καλοκαιρινές συλλογές των πιο επιφανών οίκων αλλά και των ριζοσπαστικών brands, έπειτα στις αναρτήσεις των fashion influencers και των ιερειών του στιλ και τέλος στην αγορά. Έτσι, ξεχωρίσαμε τη μεγαλύτερη τάση όσον αφορά τα παπούτσια και αυτή δεν είναι άλλη από τα έντονα χρώματα σε πέδιλα, mules και slingbacks.

Pop of colour & Shoes

Πρόκειται για τρία υποδήματα με χαμηλό τακούνι, που μπορείς να φορέσεις σε κάθε περίσταση μέσα στην ημέρα σου, από το γραφείο έως τη βόλτα σου. Μάλιστα, οι έντονες αποχρώσεις θα δώσουν σε κάθε σου εμφάνιση την απαραίτητη trendy πινελιά, ενώ θα σου προσφέρουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ενδιαφέρουσες αντιθέσεις.

Αν από την άλλη πλευρά είσαι θερμή υποστηρίκτρια των ουδέτερων αποχρώσεων, τότε τα εν λόγω παπούτσια θα σπάσουν την μονοτονία των total nude looks σου. Μην ξεχνάς πως μέσω του συγκεκριμένου αξεσουάρ μπορείς να πειραματιστείς πιο εύκολα με τα χρώματα ώστε να βρεις το κατάλληλο για εσένα, χωρίς να νιώθεις άβολα.

Εμείς, λοιπόν, ξεχωρίσαμε τα καλύτερα colourful παπούτσια από το Zara σε προσιτές τιμές, που υπόσχονται να αναβαθμίσουν το καλοκαιρινό σου στιλ. Ανακάλυψε παρακάτω το ιδανικό σχέδιο για εσένα.

Slingbacks σε κόκκινη απόχρωση, Zara

Slingbacks σε έντονο κίτρινο, Zara

Strappy πέδιλα σε μπλε απόχρωση, Zara

Mules με αστραφετή λεπτομέρεια στο λουράκι, Zara

Slingbacks με αγκράφα, Zara

Πέδιλο με λουράκια, Zara

Δερμάτινα δετά πέδιλα, Zara

Δερμάτινα strappy πέδιλα, Zara

Mule με δετή λεπτομέρεια, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ