Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φοράει την πιο hot τάση από τα Zara

Το κομμάτι από τα Zara που μεσουρανεί στις καλοκαιρινές τάσεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή NDP

Μερικές φόρες όσα κομμάτια και αν έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας, δεν μας είναι αρκετά για να δημιουργήσουμε ένα κομψό σύνολο. Πάντα ψάχνουμε ένα ρούχο ή ένα αξεσουάρ, που θα μας κάνει το στιλιστικό ''κλικ'' και θα μας βγάλει από το συχνό αδιέξοδο του ''δεν έχω τίποτα να φορέσω''. Για να το ξεπεράσουμε αυτό θα πρέπει αρχικά να έχουμε έμπνευση, την οποία μας προσφέρουν τα social media και οι fashion experts τους. Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και η παρουσιάστρια του ''Happy Day'' Σταματίνα Τσιμτσιλή, που επιλέγει κομψά κομμάτια με μεγάλη στιλιστική ευελιξία και σε προσιτές τιμές.

Σήμερα, όμως, θα εστιάσουμε στην τηλεοπτική της εμφάνιση με την πιο hot τάση της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '21. Ο λόγος για το πράσινο μίνι φόρεμα της, το οποίο φέρει το crochet trend. Μάλιστα, χαριτολογώντας η ίδια ανέφερε για το εν λόγω κομμάτι πως ''αν ήξεραν οι γιαγιάδες μας ότι το βελονάκι θα γινόταν κάποτε η απόλυτη τάση της μόδας "θα έσκιζαν τα πτυχία τους”.

Loading...

Get the look

Στο πλεκτό φόρεμα της Σταματίνας σχηματίζεται ένα crochet σχέδιο με λουλούδια, ενώ η βασική πράσινη απόχρωση του συνδυάζεται υπέροχα με το λευκό του φλοράλ σχεδίου. Ακόμα, έχει ντεκολτέ σε ίδια γραμμή, λεπτές τιράντες και άνοιγμα στην πλάτη που δένει με έναν φιόγκο. Το κομψό φόρεμα θα το βρεις στη καλοκαιρινή συλλογή του Zara σε μία άκρως προσιτή τιμή. Plus, είναι ιδανικό για τις διακοπές σου, ενώ θα σου λύσει τα χέρια σε κάθε εμφάνιση πόλης. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως ένα φόρεμα αποτελεί από μόνο ένα σύνολο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ είναι απλά να προσθέσεις τα αξεσουάρ του.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φοράει την πιο hot τάση από τα Zara

Θα βρεις το φόρεμα από τα Zara εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ