Follow us

Τα Zara πέδιλα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που δεν πρέπει να λείπουν από τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου

Τα Zara πέδιλα που αναβαθμίζουν το strappy trend

Σταματίνα Τσιμτσιλή total red NDP

Υπάρχει κάποια γυναίκα που να μην λατρεύει τα παπούτσια; Αθλητικά, φλατ, ψηλά, μπότες, σανδάλια και γόβες είναι μόνο μερικά από τα ζευγάρια που θα βρούμε σε κάθε γυναικεία συλλογή υποδημάτων. Μπορεί να ακούγονται πολλά, όμως, είναι στην πραγματικότητα αρκετά; Φυσικά και όχι, για αυτό και άλλωστε αποτελούν το ''sweet spot'' μας. Ειδικά τώρα που οι έξοδοι έχουν πολλαπλασιαστεί, χρειαζόμαστε ένα υπόδημα για κάθε έξοδο, δηλαδή τα κατάλληλα παπούτσια για το γραφείο, την casual έξοδο και τη βραδινή. Εστιάζοντας στην τελευταία, σου βρήκαμε τα ιδανικά πέδιλα για τις καλοκαιρινές βραδινές σου εξορμήσεις.

Ο λόγος για τα παπούτσια, που φόρεσε η επιτυχημένη παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή της ''Happy Day''. Πρόκειται για strappy πέδιλα, τα οποία μεσουρανούν στις τάσεις αυτής της season, με κάθε ιέρεια του στιλ και celebrity να δίνουν τη ψήφο εμπιστοσύνης τους σε αυτά.

Τα πιο hot πέδιλα από τα Zara

Η Σταματίνα επέλεξε την πιο μινιμαλιστική εκδοχή τους σε bright πορτοκαλί απόχρωση, που αναδεικνύει και τη μαυρισμένη επιδερμίδα αυτής της περιόδου. Επίσης, έχουν μεσαίου ύψους τακούνι και έτσι είναι ιδανικό για τις εμφανίσεις σου μέχρι και στο νησί, καθώς δεν θα σε κουράσουν.

Loading...

Τα εν λόγω πέδιλα θα τα βρεις στην καλοκαιρινή συλλογή του Zara, σε άκρως προσιτή τιμή εδώ.

Τα Zara πέδιλα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που δεν πρέπει να λείπουν από τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ