Follow us

Σου βρήκαμε τις ιδανικές καλοκαιρινές τσάντες για το γραφείο στα Mango

Τα σχέδια που θα αναβαμίσουν τις επαγγελματικές σου εμφανίσεις

Σου βρήκαμε τις ιδανικές καλοκαιρινές τσάντες για το γραφείο στα Mango iStock

Φεύγοντας από το σπίτι, ακόμα και για τις πιο απλούς και "σύντομους" λόγους, δεν ξεχνάμε ποτέ να πάρουμε την τσάντα μας. Πρόκειται για ένα από τα πιο χρηστικά αξεσουάρ στη γκαρνταρόμπα μας -για αυτό άλλωστε έχουμε και τόσες πολλές. Στη συλλογή μας σίγουρα θα έχουμε μία tote για το γραφείο, έναν φάκελο για τις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις, μία τσάντα ώμου για τις casual, ενώ σίγουρα υπάρχουν και αρκετές "trendy".

Η τσάντα, πέρα από το γεγονός πως είναι χρηστική, παίζει και μεγάλο ρόλο στην εκάστοτε εμφάνιση μας, καθώς ανάλογα με το τύπο της, το σχέδιο και το χρώμα μπορεί να αναβαθμίσει ακόμα και το πιο απλό athleisure look (όπως αυτά που φοράγαμε κατά τη διάρκεια της δεύτερης καραντίνας). Αποτελεί, έτσι, ένα κομμάτι κλειδί και οι σχεδιαστές φροντίζουν πάντα με κάθε τους συλλογή να της δίνουν περισσότερο "χαρακτήρα". Ωστόσο, με κάθε σεζόν έρχονται και νέες τάσεις στο εν λόγω αγαπημένο αξεσουάρ, όπως επίσης και οι αλλαγές στα ''πρότυπα'' της.

Πιο συγκεκριμένα, το καλοκαίρι επιβάλλει πιο ανάλαφρα σχέδια, ανοιχτές και bright αποχρώσεις και ιδιαίτερα υλικά όπως το raffia, ενώ στη φθινοπωρινή και χειμερινή σεζόν το ενδιαφέρον μας μονοπωλούν οι δερμάτινες υφές και οι μεταλλικές λεπτομέρειες. Ωστόσο, σήμερα θα επικεντρωθούμε στις καλοκαιρινές και κυρίως εκείνες που προορίζονται για το γραφείο.

Loading...

Πρόκειται για τις τσάντες, που χρησιμοποιούμε πιο πολύ και παίζουν σημαντικό ρόλο στα καθημερινά μας looks, αφού μας συνοδεύουν και έπειτα στις εξόδους μετά το γραφείο. Ιδανικές αποτελούν κυρίως οι τσάντες χειρός και ώμου, που είναι ευρύχωρες και προσφέρουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Τέτοιου είδους τσάντες βρήκαμε στην καλοκαιρινή συλλογή του Mango.

Οι τσάντες από τα Mango που θα αναβαθμίσουν το office style σου

Παρακάτω θα βρεις τα ιδανικά σχέδια τσαντών για το γραφείο σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, που θα κρατάς φέτος το καλοκαίρι σε καθημερινή βάση.

Ανακάλυψε την ιδανική για εσένα.

Τσάντα shopper με ραφές, Mango

Τσάντα σάκος ζακάρ, Mango

Δερμάτινη τσάντα μισοφέγγαρο, Mango

Τσάντα shopper σε καφέ απόχρωση, Mango

Μαύρη tote τσάντα, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ