Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου παραδίδει μαθήματα στιλ | Οι καλοκαιρινές εμφανίσεις της που θα σε εμπνεύσουν

Το στιλ της έχει ποικιλία και για αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο κομψές εμφανίσεις της

Τονια Σωτηροπουλου NDP

Λίγο η ζέστη, λίγο το γεγονός πως διανύουμε τις πρώτες μέρες του Ιουλίου, η αλήθεια είναι πως το μυαλό μας βρίσκεται σε παραλίες, νησιώτικα σοκάκια και κάποιο παραθάλασσιο μπαρ παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Με λίγα λόγια όλες μας σκεφτόμαστε τις επερχόμενες διακοπές και δεν μπορούμε να περιμένουμε στιγμή να φτιάξουμε τις βαλίτσες και να ταξιδέψουμε στον φετινό προορισμό μας. Προτού, όμως, φτάσουμε εκεί θα πρέπει να οργανωθούμε και επειδή εδώ αγαπάμε τη μόδα, θα οργανωθούμε στιλιστικά. Χρειαζόμαστε ιδέες για να δημιουργήσουμε κομψά σύνολα με άνετα κομμάτια, που θα μας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές μας περιπέτειες. Αρκετές τέτοιες προτάσεις μας δίνει η Τόνια Σωτηροπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο εν λόγω μέσω κοινωνικής δικτύωσης και μεταξύ άλλων μοιράζεται αρκετές ιδέες για σύνολα. Για αυτή την περίοδο η Τόνια Σωτηροπούλου έχει επιλέξει ένα ανάλαφρο στιλ, ενώ προτιμάει άνετες, αιθέρειες γραμμές και δροσερά υφάσματα -χαρακτηριστικά κατάλληλα για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, όπου ο υδράγυρος ''χτυπάει'' κόκκινο. Ιδιαίτερη προτίμηση, μάλιστα, δείχνει στα φορέματα, που φέρουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως prints ή cut-outs. Το λινό βλέπουμε, επίσης, να δίνει το παρών στις εμφανίσεις της και τα περισσότερα looks της ολοκληρώνονται κυρίως με φλατ παπούτσια και δη σανδάλια. Η ίδια δεν φοβάται να φορέσει χρώματα, ωστόσο, θα παρατηρούμε πως αγαπάει και τις ουδέτερες αποχρώσεις.

Το στιλ της έχει ποικιλία και για αυτό το λόγο, λοιπόν, συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικές από τις πιο κομψές εμφανίσεις της, που μπορείς και εσύ να αναδημιουργήσεις με κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Βέβαια, ακόμα και αν κάποιο από αυτά δεν τα έχεις, η περίοδος των εκπτώσεων αποτελεί μία καλή ευκαιρία να ανανεώσεις τη συλλογή σου. Τα summer looks της, λοιπόν, θα γίνουν ο οδηγός αγοράς σου.

Οι εμφανίσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου που θα θες να αναδημιουργήσεις

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ