Follow us

Τα cut-outs στα φορέματα είναι η πιο hot τάση του καλοκαιριού | Τα σχέδια από τα Zara για να την υιοθετήσεις

Είναι sexy και συγχρόνως διακριτικά και θα αναβαθμίσουν κάθε έξοδο σου.

Τα cut-outs στα φορέματα είναι η πιο hot τάση του καλοκαιριού | Τα σχέδια από τα Zara για να την υιοθετήσεις Spalsh/Ideal Images

Η περίοδος των εκπτώσεων μπορεί να γίνει χαοτική όσον αφορά τις αγορές μας. Από τα παπούτσια, τα ρούχα και τα αξεσουάρ μέχρι και τα κοσμήματα, όσα θαυμάζαμε από τις βιτρίνες τόσο καιρό μας περιμένουν σε αρκετά χαμηλότερες τιμές στο εσωτερικόν των καταστημάτων. Ωστόσο, ο προϋπολογισμός για την ανανέωση της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας είναι περιορισμένος και εμείς πρέπει να τον επενδύσουμε σωστά πάνω σε κομμάτια κλειδιά, που θα αξιοποιούμε σε αμέτρητες περιστάσεις και για πολλές σεζόν. Άλλωστε, η δημιουργία μίας βιώσιμης γκαρνταρόμπας ή μιας capsule συλλογής είναι η λύση για να είμαστε πάντα κομψές γρήγορα και εύκολα. Έτσι, σε αυτές τις εκπτώσεις εμείς σε συμβουλεύουμε να επενδύσεις στα φορέματα και δη εκείνα με τα κοψίματα, τα γνωστά ανάμεσα στις fashion lovers ως cut-outs.

Τα Cut-outs κυριαρχούν στις πασαρέλες και το street style

Αρχικά, σου προτείνουμε τα φορέματα γιατί είναι ευκολοφόρετα, ταιριάζουν σε κάθε ώρα της ημέρας και μέσα σε λίγα λεπτά μπορείς να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο σύνολο, χωρίς να αργήσεις στην εκάστοτε υποχρέωση σου, ψάχνοντας να βρεις τους ιδανικούς στιλιστικούς combos. Έπειτα σε παρακινούμε να επενδύσεις στα cut-outs γιατί αποτελούν μία hot τάση της σεζόν, η οποία -ανάλογα πάντα με το σχέδιο- μπορεί να είναι σέξυ χωρίς να το παρακάνει. Στις collections, μάλιστα, των Gabriela Hearst, Jacqueumus, Khaite, Rosetta Getty και Victoria Beckham τα βλέμματα τράβηξαν τα μαύρα maxi φορέματα με τα ευρηματικά cut-outs στο πάνω μέρος τους, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για ένα trend με στιλιστική ευελιξία αλλά και κομψότητα. Ακόμα, τα εν λόγω σχέδια είχαν ανάλαφρη γραμμή, ενώ οι υφές τους ποίκιλαν.

Loading...

Τα cut-outs έχουν αγαπηθεί και από τις ιέρειες του στιλ, οι οποίες δεν χάνουν στιγμή να δημιουργούν day-to-night σύνολα με φορέματα με cut-outs. Πότε τις συναντάμε στην παραλία με δερμάτινα σανδάλια και raffia αξεσουάρ, πότε στις διακοπές τους θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα στον καλοκαιρινό παραθαλάσσιο προορισμό και πότε σε επίσημες εκδηλώσεις και γάμους φορώντας τα cut-out φορέματα τους.

Loading...

Εμείς, λοιπόν, ξεχωρίσαμε τα πιο μοντέρνα και κομψά σχέδια φορεμάτων με cut-outs στην καλοκαιρινή συλλογή του Zara, που αξίζουν την επένδυση. Παρακάτω θα βρεις το κατάλληλο φόρεμα για κάθε περίσταση αυτής της σεζόν.

Λινό μίντι φόρεμα με κοψίματα στο πλάι, Zara

Σατινε μίνι φόρεμα, Zara

Λινό μίνι φόρεμα με κοψίματα, Zara

Μίνι φόρεμα σε έντονη απόχρωση και με λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες, Zara

Σατινέ μάξι φόρεμα, Zara

Φόρεμα από λινό ύφασμα με κόψιμο, Zara

Λινό φόρεμα με κοψίματα, λεπτές τιράντες και σκίσιμο στο πόδι, Zara

Εμπριμέ φόρεμα με cut-out, Zara

Φόρεμα με cut-out, Zara

Μίνι φόρεμα με κοψίματα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ