Follow us

Μαγιό, φορέματα & co-ords | Τα καλοκαιρινά looks της Κατερίνας Καινούργιου που θα θες να αντιγράψεις άμεσα

Οι τελευταίες εμφανίσεις της παρουσιάστριας ήταν η επιτομή του καλοκαιρινού στιλ.

Μαγιό, φορέματα & co-ords  | Τα καλοκαιρινά looks της Κατερίνας Καινούργιου που θα θες να αντιγράψεις άμεσα NDP

Υπάρχουν μέρες που έχουμε απεριόριστη έμπνευση και όρεξη για να δημιουργήσουμε πρωτότυπες εμφανίσεις και σύνολα με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και συνδυασμούς και υπάρχουν μέρες, που καθόμαστε ανέκφραστες μπροστά από την γκαρνταρόμπα μας χωρίς να έχουμε ιδέα από styling. Σήμερα, λοιπόν, θα ασχοληθούμε κυρίως με τις δεύτερες, καθώς έχουμε έναν τρόπο για να σε βοηθήσουμε να τις ''αντιμετωπίσεις''. Για αυτές τις δύσκολες ημέρες χρειάζεσαι την βοήθεια των fashion experts των social media, οι οποίες μας κατακλύζουν καθημερινά με αμέτρητες αναρτήσεις γεμάτες μόδα, ιδέες και τάσεις. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, η οποία παραδίδει μαθήματα για το καλοκαιρινό στιλ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια δεν φοβάται να πειραματιστεί με τα χρώματα, ενώ δείχνει μία προτίμηση στα prints, τις στενές γραμμές και τα μίντι μάκρη. Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές, που την έχουμε δει με εντυπωσιακά cut-outs, μάξι κομμάτια αλλά και μίνι φορέματα. Ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το Instagram της μας δείχνει την ποικιλομορφία της γκαρνταρόμπας της, η οποία μας δίνει αμέτρητες ιδέες για τις επόμενες μας εμφανίσεις, από την παραλία μέχρι την επίσημη εκδήλωση αλλά και τις εξόδους μας. Έτσι, θα λειτουργήσουν και για εσένα ως σημείο αναφοράς, προσφέροντας σου έμπνευση για να δημιουργήσεις αντίστοιχα ενδιαφέροντα σύνολα και σε άλλες περιπτώσεις εκκεντρικά looks τις ημέρες που ''δεν έχεις τίποτα να φορέσεις''.

Τα πιο καλοκαιρινά σύνολα της Κατερίνας Καινούργιου

Από τις αναρτήσεις της ξεχωρίσαμε τα τελευταία απολύτως καλοκαιρινά looks. Στα παρακάτω posts της Κατερίνας Καινούργιου θα βρεις τόσο μαγιό με print και μάξι φορέματα όσο μοντέρνα co-ords και πιο casual αέρινες εμφανίσεις -με λίγα λόγα: Θα ανακαλύψεις ένα look για κάθε περίσταση σου.

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ