Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τα πιο ωραία μαγιό από την καλοκαιρινή συλλογή της Calzedonia

Ανακάλυψε τα σχέδια που θα ανανεώσουν το beach look σου.

Ηλιάνα Παπγεωργίου ndp

Τα φορέματα είναι σίγουρα το must της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, όπως επίσης τα σανδάλια και οι ψάθινες τσάντες, όμως ο πρωταγωνιστής αυτής της περιόδου δεν είναι άλλος από τα μαγιό.

Κάθε μία από εμάς έχει μία μεγάλη συλλογή με σχέδια τους. Κάποιες μέρες θέλουμε να φοράμε τα ψηλόμεσα μαγιό, άλλες θέλουμε να κάνουμε πιο έντονο το μαύρισμα μας άρα επιλέγουμε το στραπλες και άλλες θέλουμε να κάνουμε εντύπωση δίνοντας την ψήφο εμπιστοσύνης μας στα ολόσωμα. Ακόμα, ανάμεσα στα σχέδια της συλλογής μας συντανάμε τόσο μονόχρωμα όσο και πολύχρωμα, prints, cut-outs και ιδιαίτερες λεπτομερειες όπως κρίκους και χάντρες. Και πάλι, όμως, δεν είναι αρκετά, καθώς αναζητούμε για άλλη μία χρονιά το μαγιό που θα ανανεώσει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας. Αν ψάχνεις, λοιπόν, και εσύ να βρεις τη νέα προσθήκη στη συλλογή σου, εμείς έχουμε τη λύση.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει γεμίσει το feed των social media μας με αρκετές φωτογραφίες από τα beach και pool looks της. Στις εν λόγω αναρτήσεις εμείς ξεχωρίσαμε τα πιο μοντέρνα και κομψά μπικίνι, που θα θες να φορέσεις στα επόμενα beach looks σου. Όλα τα σχέδια ανήκουν στην καλοκαιρινή συλλογή της Calzedonia και ανάμεσα τους θα βρεις τόσο μοντέρνα strappy και cut outs μαγιό όσο και διαχρονικά τριγωνάκια σε bright αποχρώσεις.

Τα looks της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με μπικίνι που θα θες να υιοθετήσεις άμεσα

Animal print μπικίνι

Loading...

Φλοράλ μπικίνι

Loading...

Λευκό ψηλόμεσο μπικίνι

Loading...

Trendy mint μπικίνι

Loading...

Πολύχρωμο μπικίνι

Loading...

Sporty κίτρινο μπικίνι

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ