Follow us

Bella Hadid | Για άλλη μία φορά θέλουμε να αντιγράψουμε το look της

Η εμφάνιση της στην επίδειξη του Balenciaga μας άφησε άφωνες.

Bella Hadid | Για άλλη μία φορά θέλουμε να αντιγράψουμε το look της Splash/Ideal Images

Η Bella Hadid έχει γίνει η μούσα κάθε σχεδιαστή με το πρόσωπο της να κοσμεί εξώφυλλα μεγάλων Τίτλων μόδας, διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ κάθε της εμφάνιση γίνεται το επίκεντρο των συζητήσεων ανάμεσα στους fashion lovers. Ποιος μπορεί, άλλωστε, να μείνει αδιάφορος μπροστά στη vintage δημιουργία του Jean Paul Gaultier, που φόρεσε πρόσφατα στην πρεμιέρα της ταινίας "Annette" κατά τη διάρκεια του φετινού Φεστιβάλ των Καννών; Φυσικά κανείς. Τώρα, όμως, όλοι μιλούν για την εμφάνιση της στην επίδειξη του Balenciaga για την συλλογή Fall Couture '21.

Η Bella Hadid συνδύασε το athleisure style με την glamorous αισθητική

Η ίδια εμφανίστηκε με ένα σύνολο, που αποτελεί την επιτομή του street style. Συνδύαζε την άνεση της φόρμας με την glamorous αισθητική ενός κορσέ. Πιο συγκεκριμένα, η Bella Hadid εμφανίστηκε με μία ξεθωριασμένη σκούρα μπλε oversized - loose φόρμα, ένα bustier top από denim ύφασμα και combat μποτάκια, ενώ μαζί της είχε ένα μαύρο δερμάτινο backpack, που έφερε την υφή του φιδιού και ασημένιες λεπτομέρειες.

Για να αναβαθμίσει πλήρως το casual-glam look της, η ίδια πρόσθεσε statement κοσμήματα στο λαιμό της. Οι chunky αλυσίδες και το περιδέραιο με την κόκκινη πέτρα έκαναν μία ενδιαφέρουσα αντίθεση με το athleisure σύνολο της.

Bella Hadid | Για άλλη μία φορά θέλουμε να αντιγράψουμε το look της
Bella Hadid b

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ