Follow us

Kendall Jenner | Πώς θα αναδημιουργήσεις τις εμφανίσεις της από το off-duty στιλ της

Οι εμφανίσεις της στην καθημερινότητα είναι η επιτομή του street style.

Kendall Jenner | Πώς θα αναδημιουργήσεις τις εμφανίσεις της από το off-duty στιλ της Splash/Ideal Images

Είναι δεδομένο πως στις πασαρέλες τα μοντέλα περπατούν με την τελευταία λέξη της μόδας, με προσεγμένα σύνολα που αποτελούνται από τάσεις και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Το on-the-runway στιλ τους είναι προφανώς η επιτομή της κομψότητας και της φαντασίας, τι γίνεται όμως με την καθημερινότητα τους. Λίγα είναι τα μοντέλα, που μας ενθουσιάζουν εξίσου με τις καθημερινές στιλιστικές επιλογές όσο με εκείνες που φέρουν την υπογραφή και την προσοχή των σχεδιαστών. Ωστόσο, αυτές που καταφέρνουν με επιτυχία το off-duty στιλ, αποκτούν αμέσως ένα πιο exclusive status στη βιομηχανία και το χώρο της μόδας.

Το εν λόγω στιλ αφορά τις εμφανίσεις των supermodels εκτός των καθηκόντων τους, το οποίο έκανε την εμφάνιση του κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90, καθορίζοντας σε σημαντικό βαθμό τις τάσεις της μόδας εκείνης της περιόδου. Η παράδοση του off-duty στιλ συνεχίζει και σήμερα δυναμικά, με κάποιες μούσες των σχεδιαστών να εκθειάζονται για τα outfits, που επιλέγουν στην καθημερινή ζωή τους, αφού έχουν μία δόση ανεπιτήδευτης κομψότητας, άνεσης και casual χαρακτήρα. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει η Kendall Jenner, η αδερφή των Kardashians με το πιο κομψό στιλ.

Loading...

Η Kendall Jenner λατρεύει τα μινιμαλιστικά looks, τις αναφορές στην Αμερικάνικη Δύση, τα tomboy κομμάτια αλλά και τα άκρως θηλυκά σύνολα, που αναβαθμίζουν τις βραδινές εμφανίσεις της. Από όλες τις διάσημες αδερφές της θα λέγαμε πως το δικό της στιλ είναι το πιο εύκολα προσαρμόσιμο στην καθημερινότητά μας. Αποτελείται κυρίως από βασικά κομμάτια και αποχρώσεις με στιλιστική ευελιξία, ενώ δεν λείπουν φυσικά τα statement ρούχα και τα αξεσουάρ, που κεντρίζουν τα βλέμματα. Επειδή, λοιπόν, κάθε της εμφάνιση γίνεται το θέμα των συζητήσεων, εμείς σήμερα θα σου δείξουμε πως θα τα αναδημιουργήσεις.

How To | Το off-duty model στιλ της Kendall Jenner

Για να υιοθετήσεις το στιλ της θα πρέπει να επενδύσεις σε ανάλογα κομμάτια και να πάρεις έμπνευση από τους συνδυασμούς της. Ειδικά αυτή η περίοδος είναι η ιδανική για να πειραματιστείς με το στιλ σου, καθώς οι εκπτώσεις έχουν καταφθάσει στα αγαπημένα σου brands. Εμείς, λοιπόν, σου προτείνουμε να επενδύσεις σε κομμάτια με διαχρονικό χαρακτήρα, που θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις για πολλές σεζόν και σε αμέτρητες περιστάσεις και looks. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως στόχος μας είναι να κάνουμε styling on budget χάρη στις στιλιστικές συμβουλές αλλά και ιδέες που μας προσφέρουν οι απανταχού ιέρειες του στιλ.

Ανακάλυψε παρακάτω τα must-staple κομμάτια από το στιλ της Kendal Jenner, που αξίζουν την επένδυση και θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις σου.

Οι ουδέτερες αποχρώσεις σε βασικά κομμάτια, όπως jeans, blazers και crop tops, θα σου λύσουν τα χέρια στο καθημερινό σου styling.

Το διαχρονικό και κομψό μπλε πουκάμισο μπορεί να αξιοποιηθεί σε αμέτρητες περιστάσεις, όπως επίσης και το λευκό άνετο σορτς.

Το μικρό μαύρο φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα.

Επένδυσε σε μινιμαλιστικά αξεσουάρ με διαχρονικά σχέδια και ασφαλείς αποχρώσεις, όπως τα γυαλιά ηλίου, η τσάντα και οι μπότες της Kendall Jenner

Το oversized blazer είναι ένα must της γκανταρόμπας ανεξάρτητα από την εποχή.

Τα loose tailored παντελόνια επαναπροσδιορίζουν το στιλ του γραφείου και θα σου προσφέρουν πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις σου.

Ένα κλασικό μίνι φόρεμα σε ουδέτερη απόχρωση και statement βραδινά παπούτσια είναι απαραίτητα για τις night-out εμφανίσεις σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ