Με αυτά τα ρούχα και τα αξεσουάρ θα αναδείξεις τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα

Ο απόλυτος καλοκαιρινός στιλιστικός οδηγός σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Βασική επιδίωξη μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι, μεταξύ άλλων, η απόκτηση της ηλιοκαμένης όψης του σώματος μας. Είτε αυτή αποκτάται μέσω την ηλιοθερπαείας -αφού έχουμε εφαρμώσει αντηλιακό με τον κατάλληλο δείκτη προστασίας- είτε μέσω τεχνιτών τρόπων, η μαυρισμένη επιδερμίδα είναι το must αυτής της σεζόν, όπως ακριβώς και το μαγιό στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μας.

Πέρα, όμως, από την απόκτηση της, άλλη μία βασική επιδίωξη είναι και η ανάδειξη της μαυρισμένης επιδερμίδας και αυτό γίνεται μέσω του αγαπημένου μας styling. Χρειαζόμαστε εκείνα τα κομμάτια, που θα κολακεύσουν τον προσορινό τόνο της επιδερμίδας μας και θα τον κάνουν εντονότερο. Επίσης, θα πρέπει συγχρόνως να αναβαθμίζουν το στιλ μας και να προσθέτουν αμέτρητους στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις μας. Πώς θα βρούμε, λοιπόν, τα κατάλληλα fashion itmes, που θα πληρούν τα παραπάνω στιλιστικά κριτήρια; Μα φυσικά εκεί που η έμπνευση συναντά την τεχνολογία και αυτό το ''μέρος'' δεν είναι άλλο από τα social media και τους λογαριασμούς των ιερειών του στιλ.

Κάνοντας μία σύντομη περιήγηση ανάμεσα στις τελευταίες αναρτήσεις τους ξεχωρίσαμε τα fashion items, που δεν λείπουν από τις καλοκαιρινές εμφανίσεις τους για τους παραπάνω προαναφερθέντες λόγους. Καθοριστικός ρόλος για την επιλογή τους είναι οι αποχρώσεις τους, όπως επίσης και ο μοντέρνος χαρακτήρας τους.

Summer Styling 101

Παρακάτω θα βρεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα αναδείξουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου και θα αναβαθμίσουν τα καλοκαιρινά σου looks, τόσο στην πόλη όσο και στις διακοπές σου.

-Το μαύρο μπικίνι θα δημιουργήσει αντίθεση με τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα.

-Το λευκό, το άκρως αντίθετο από το μαύρο, θα δημιουργήσει εξίσου μία έντονη αντίθεση με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Επέλεξε το σε ένα φόρεμα, καθώς αποτελεί ένα look που αποπνέει πολυτέλεια, κομψότητα και καθαρότητα, έτσι είναι ιδανικό και για το office style σου.

-Ο συνδυασμός των ουδέτερων αποχρώσεων με τα cut-outs είναι ο πιο hot combo αυτής της σεζόν. Φρόντισε, λοιπόν, να εξοπλίσεις αναλόγως τη βαλίτσα των διακοπών σου.

-Επέλεξε αξεσουάρ σε έντονες αποχρώσεις, όπως το trendy πράσινο, που μεσουρανεί στις S/S '21 τάσεις.

-Για να αναβαθμίσεις το στιλ σου και να αναδείξεις τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα επένδυσε σε ρούχα με έντονα print σε bold αποχρώσεις, που κολακεύουν τα χρώματα σου. Ιδανική επιλογή αποτελούν τα fruity μοτίβα.

-Τίποτα δεν αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα όσο τα μεταλλικά κοσμήματα. Ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου φόρα chunky εκκεντρικά κοσμήματα σε ασημένιους, χρυσούς ή μπρούτζινους τόνους και φέρε τη λάμψη σε κάθε σου look.