Follow us

Δες τα μαγιό της Hailey Bieber που θα φορούσαμε και εμείς

Με κάθε της εμφάνιση αποδεικνύει το κομψό γούστο της.

Ανακάλυψε τα μαγιό της Hailey Bieber που θα φορούσαμε και εμείς Splash/Ideal Images

Τη δεκαετία του ΄90 τα μοντέλα απέκτησαν έναν πιο ενεργό ρόλο στη βιομηχανία της μόδας. Από απλές φιγούρες, που παρουσίαζαν τις νέες συλλογές των σχεδιαστών και των οίκων, έγιναν ιέρειες του στιλ, μούσες των οίκων και καθόριζαν σε σημαντικό βαθμό τις τάσεις. Στην πασαρέλα έφερναν πάντα και τον χαρακτήρα τους, ενώ στη καθημερινότητα τους εφάρμοζαν όσα έμαθαν δίπλα σε εμβληματικούς σχεδιαστές και ταλαντούχους στιλίστες. Κάπως έτσι γεννήθηκε και το model off-duty στιλ, οι εμφανίσεις δηλαδή των μοντέλων εκτός καθηκόντων. Χαρακτηριστικά είναι τα looks των Cindy Crawford, Naomi Campbell Linda Evangelista και Kate Moss. Η στιλιστική επιρροή των μοντέλων συνέχισε με τα χρόνια φτάνοντας σήμερα να είναι οι πιο ισχυρές trendsetters. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει η Hailey Bieber με το κομψό στιλ της.

Η ίδια λατρεύει τα πιο μινιμαλιστικά looks, συνεργάζεται στενά με τον γαλλικό οίκο μόδας Yves Saint Laurent, δεν αποχωρίζεται τα μαύρα Celine γυαλιά ηλίου της, όπως επίσης τα oversized blazers και τα αθλητικά παπούτσια Jordans. Η ίδια συνδυάζει casual κομμάτια με πιο επίσημα, ενώ αξιοζήλευτα είναι και τα βραδινά σύνολα της, που συνδυάζουν την κομψότητα με το sexiness. Κάθε της εμφάνιση γίνεται το επίκεντρο των συζητήσεων, ενώ αντιγράφεται αμέσως.

Σήμερα θα εστιάσουμε κυρίως στα καλοκαιρινά outfit της και πιο συγκεκριμένα στα μαγιό, που επιλέγει. Η Hailey Bieber δεν αποχωρίζεται τα μπικίνι της, καθώς φαίνεται να έχει μία μεγάλη συλλογή. Εμείς κάνοντας μία έρευνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξεχωρίσαμε τα πιο κομψά looks της με μαγιό. Άλλωστε εν μέσω εκπτώσεων και προ των πυλών για τις διακοπές μας χρειαζόμαστε αρκετή έμπνευση για τα φετινά beach looks μας.

Ανακάλυψε τα μαγιό της Hailey Bieber που θα φορούσαμε και εμείς

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ