Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Τα εντυπωσιακά looks που φόρεσε στις διακοπές της στην Ιταλική Ριβιέρα

Πρόσθεσε κοσμοπολίτικο αέρα στα looks των διακοπών.

Katerina Kainourgiou NDP Photo Agency

Ένα καλοκαίρι γεμάτο με ταξίδια, ξεκούραση και διασκέδαση απολαμβάνει η Κατερίνα Καινούργιου μετά από την άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν που τελείωσε. Πρόσφατα μάλιστα, η παρουσιάστρια ταξίδεψε στην Ιταλία και συγκεκριμένα σε περιοχές της Ιταλικής Ριβιέρας όπως το Κάπρι, το Ποζιτάνο και το Αμάλφι, από τις οποίες μοιράστηκε τα άκρως εντυπωσιακά τοπία.

Η Κατερίνα Καινούργιου με φόρεμα από το ελληνικό brand που επιλέγουν όλες οι Ελληνίδες celebrities

Εξίσου εντυπωσιακά όμως ήταν και τα looks της Κατερίνας Καινούργιου, τα οποία μάλιστα μπορούν να λειτουργήσουν ως ιδανική έμπνευση για εσένα που ετοιμάζεσαι για διακοπές. Η παρουσιάστρια έδωσε έμφαση σε αέρινα ρούχα, όπως μακριά και μίνι φορέματα, ολόσωμες φόρμες και two pieces σύνολα σε πολύχρωμα, εμπριμέ μοτίβα που ταίριαζαν απόλυτα με το χρωματιστό σκηνικό της Ιταλικής Ριβιέρας.

Τα must have κομμάτια

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Κατερίνας Καινούργιου, από τη βαλίτσα των διακοπών σου δεν πρέπει να λείπει σίγουρα η ψάθινη τσάντα, την οποία μπορείς να κρατήσεις τόσο στην παραλία όσο και στις βόλτες σου. Εξίσου απαραίτητο είναι το λευκό φόρεμα, το οποίο θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις διαφορετικά σύνολα και είναι πολύ πρακτικό. Τέλος, τα two pieces είναι ιδιαίτερα χρήσιμα αφού εκτός από πολύ κομψά, μπορείς να τα φορέσεις τόσο μαζί όσο και ξεχωριστά ώστε να δημιουργήσεις περισσότερους συνδυασμούς χωρίς να γεμίσεις τη βαλίτσα σου με πολλά ρούχα.

Τα looks της Κατερίνας Καινούργιου στην ιταλική ριβιέρα

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ