Follow us

Η Φαίη Σκορδά με το κομμάτι που θα έχει πάντα μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου

Ένα τέλειο look για τις διακοπές σου.

fay skorda NDP Photo Agency

Είναι μία από τις top τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι του 2021. Πρωταγωνίστησαν σε συλλογές οίκων μόδας όπως οι Chanel, Saint Laurent, Tibi, Ganni, Celine και Jacquemus, ενώ έχουν ήδη αγαπηθεί από διάσημα style icons όπως η Gigi Hadid, Kaia Gerber, Pernille Teishbaek, Sophie Turner και Kendall Jenner. Ο λόγος για τη βερμούδα, ένα από τα πιο άνετα και απαραίτητα κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας.

Οι βερμούδες είναι ιδιαίτερα πρακτικές, αφού ταιριάζουν στις περισσότερες σιλουέτες και είναι κατάλληλες για διαφορετικές περιστάσεις. Μπορείς δηλαδή να τις φορέσεις τόσο στο γραφείο -εφόσον το επιτρέπει το dress code- όσο σε κάποια casual περίσταση. Φυσικά, είναι από τα κομμάτια που δεν θα πρέπει να ξεχάσεις να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου.

Φαίη Σκορδά | Φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν στα μαγιό

Εάν αναρωτιέσαι όμως πως θα τη φορέσεις στο νησί, ένα σύνολο της Φαίης Σκορδάς σού προσφέρει την έμπνευση που χρειάζεσαι. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα πολύ κομψό look στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, στο οποίο φορά μία τζιν βερμούδα με φλοράλ τοπ. Το σύνολο της είναι άκρως καλοκαιρινό και ιδανικό για τις βόλτες σου στο νησί.

Styling Tips

Η βερμούδα είναι ιδανική επιλογή και για τα looks της παραλίας. Μπορείς δηλαδή να τη συνδυάσεις με το μαγιό σου και ένα κιμονό, ώστε να είσαι κομψή τόσο στην παραλία όσο και αργότερα. Εάν θέλεις, βέβαια, μπορείς να τη φορέσεις ακόμα και σε βραδινή έξοδο. Συνδύασε την με ένα tank top, εντυπωσιακά κοσμήματα και τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα πέδιλα και είσαι έτοιμη για τα summer parties.

Το κομψό look της Φαίης Σκορδά

Loading...

Οι τζιν βερμούδες που αξίζει να αποκτήσεις

Τζιν σορτς longline Stradivarius

Τζιν βερμούδα με ανοίγματα στο πλάι Pull and Bear

Τζιν βερμούδα BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ