Follow us

Η Χριστίνα Κοντοβά σού δείχνει πως να φορέσεις το παρεό σαν φούστα και φόρεμα

Το πιο χρήσιμο item της βαλίτσα σου.

Xristina Kontova NDP Photo Agency

Ήδη από πέρσι το καλοκαίρι, στον κόσμο της μόδας έχει επιστρέψει ένα πολύ ιδιαίτερο, διαχρονικό και πρακτικό κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Ο λόγος για το παρεό, το κατ'έξοχήν ρούχο παραλίας που μετρά πολλά χρόνια ζωής.

Ερωτευτήκαμε αυτές τις φούστες | 10 sarong για να φοράς στην παραλία και στην πόλη

Αυτό το κομμάτι ύφασμα που μπορείς να βρεις τόσο σε μονοχρωμίες όσο και σε εντυπωσιακά εμπριμέ μοτίβα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για τα looks της παραλίας, αφού μπορείς να το φορέσεις με άπειρους τρόπους και να πετύχεις διαφορετικά looks. Τα δεσίματα που μπορείς να κάνεις μάλιστα είναι πάρα πολλά και έτσι με μερικές μόλις κινήσεις, το παρεό σου μπορεί να μεταμορφωθεί σε φούστα, φόρεμα ή τοπ.

Αφορμή για να θυμηθούμε τη στιλιστική αξία του παρεό ήταν ένα look της Χριστίνας Κοντοβά. Η σχεδιάστρια μόδας βρίσκεται ακόμα στην Ουγκάντα και συνεχίζει το μαγικό ταξίδι για την υιοθεσία της κόρης της, Έιντα, ενώ μοιράζεται συχνά με τους followers της εικόνες από την καθημερινότητα της. Σε μία από τις δημοσιεύσεις της λοιπόν, η Χριστίνα Κοντοβά σού δείχνει πως μπορείς να μετατρέψεις ένα μαύρο, απλό παρεό σε φούστα ή sarong αλλά και σε φόρεμα.

Στο πρώτο look της, δένει τις δύο γωνίες του παρεό γύρω από το λαιμό της και έτσι αυτό μοιάζει με φόρεμα, ενώ στη δεύτερη δένει το παρεό γύρω από τη μέση της με έναν περίτεχνο κόμπο και έτσι αυτό μετατρέπεται σε φούστα.

Τα παρεό αξίζουν σίγουρα μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου, αφού εκτός από πολύ εντυπωσιακά και πρακτικά δεν πιάνουν πολύ χώρο.

Το look της Χριστίνας Κοντοβά

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ