Follow us

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο κομψά looks για την παραλία με έμπνευση τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια διαθέτει ένα πολύ ξεχωριστό καλοκαιρινό στιλ.

Stamatina Tsimtsili NDP Photo Agency

Ένα καλοκαίρι δίπλα στη θάλασσα συντροφιά με την οικογένεια της απολαμβάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγο πριν επιστρέψει και πάλι στο τηλεοπτικό πλατό. Όλη αυτή την περίοδο όμως που βρίσκεται σε διακοπές, η παρουσιάστρια έχει διατηρήσει την επαφή της με τον κόσμο μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα το προφίλ της στο Instagram. Εκεί ανεβάζει σχεδόν καθημερινά στιγμιότυπα των διακοπών, αλλά και των looks της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαθέτει μία πλούσια συλλογή από μαγιό, μπικίνι και ολόσωμα, ενώ δείχνει μία ιδιαίτερη προτίμηση στα πρώτα. Αγαπά επίσης τα μαγιό με εμπριμέ μοτίβα όπως το floral αλλά και τα μονόχρωμα μπικίνι σε αποχρώσεις όπως το μπεζ και το μαύρο. Για τα looks της παραλίας, συχνά επιλέγει να συνδυάσει το μαγιό της με ένα τζιν σορτς ή με τη μεγαλύτερη τάση στο beachwear, δηλαδή τις φούστες-παρεό, τα γνωστά sarong. Έχει στη συλλογή της παρεό σε αποχρώσεις όπως το λευκό αλλά και σε ιδιαίτερα μοτίβα, που σίγουρα αξίζουν μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου, αφού είναι πολύ πρακτικά και δεν πιάνουν ιδιαίτερο χώρο.

Όσον αφορά στις βραδινές της εξόδους, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αγαπά και προτιμά τα mini φορέματα, κυρίως σε λευκή απόχρωση που αναδεικνύουν το μαύρισμα της, αλλά και τα φορέματα σε έντονες, χαρούμενες αποχρώσεις όπως το πορτοκαλί. Τα αξεσουάρ που επιλέγει στα τα looks των διακοπών της είναι τα flat σανδάλια και οι ψάθινες τσάντες.

Το καλοκαιρινό στιλ της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ