Follow us

To swimwear brand που προτίμησαν φέτος για τα μαγιό του οι Ελληνίδες celebrities

Δίνουν τη ψήφο εμπιστοσύνης τους στα μοντέρνα και fun σχέδια του.

Τα μαγιό από το swimwear brand που προτιμούν οι Ελληνίδες celebrities φέτος το καλοκαίρι NDP

Λίγο πριν φύγουμε για τις διακοπές μας κάνουμε τον τελευταίο έλεγχο: Έχουμε όσα χρειαζόμαστε; Ανάμεσα στα απαραίτητα είναι τα αντηλιακά, τα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα υποδήματα και φυσικά τα μαγιό. Σε ποιον καλοκαιρινό προορισμό μπορούμε να πάμε χωρίς τα τελευταία κομμάτια; Φυσικά σε κανέναν, καθώς ακόμα και στις ορεινές περιοχές μπορεί να προκύψει το καλύμπι σε κάποιο γραφικό ποτάμι ανάμεσα στα πεύκα και τα πλατάνια. Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, τα μαγιό είναι το καλοκαιρινό must, που δεν λείπει ποτέ από την βαλίτσα των διακοπών μας.

Για να βρούμε το φετινό ιδανικό σχέδιο, εμείς ξεχυθήκαμε στα social media -τα σύχγρονα trendsetting μέσα- και αναζητήσαμε έμπνευση αλλά και τις φετινές τάσεις, που θα αναβαθμίσουν τα beach looks μας. Ανάμεσα στις αναρτήσεις των fashionistas από τις παραθαλάσσιες εξορμήσεις τους παρατηρήσαμε, πως οι Ελληνίδες celebrities, που λατρεύουν τη μόδα, επιλέγουν σταθερά swimwear σχέδια από ένα συγκεκριμένο brand. Ο λόγος για το ελληνικό brand Maa Boo Swimwear, που έχει κερδίσει τις καρδιές των fashion lovers -και όχι αδίκως.

Fashionistas όπως η Βάσω Κολλιδά, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Δούκισσα Νομικού δίνουν τη ψήφο εμπιστοσύνης τους φέτος το καλοκαίρι στα πολύχρωμα σχέδια του Maa Boo Swimwear επιλέγοντας ανάμεσα σε μπικίνι και ολόσωμα, που δίνουν σάρκα και οστά στις φετινές τάσεις των μαγιό.

Αν ψάχνεις ''last minute'' το ιδανικό σχέδιο μαγιό για τις διακοπές σου ή τις εμφανίσεις σου στις κοντινές πλαζ, τότε οι παρακάτω εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities με Maa Boo Swimwear μαγιό θα σε βοηθήσουν να το βρεις.

Δες τα μαγιό από το Maa Boo Swimwear που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ