Follow us

Anastasia Karanikolaou | Τα εκκεντρικά looks της κολλητής της Kylie Jenner στη Μύκονο

Τα trendy looks της Stassie Baby στη Μύκονο που συζητήθηκαν.

Anastasia Karanikolaou | Τι φόρεσε η κολλητή της Kylie Jenner στη Μύκονο Splash/Ideal Images

Η Ελλάδα κρύβει πολλές ομορφιές, από αξιοθαύμαστα ορεινά τοπία μέχρι καταγάλανα νερά και ονειρικές παραθαλάσσιες περιοχές, που πάντα δίνουν το παρών αυτή την περίοδο στο feed των social media. Το καλοκαίρι, άλλωστε, ο τουρισμός -η βαριά βιομηχανία της χώρας μας- αναπτύσσεται και τους τόπους μας επισκέπτονται εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν επιφανείς προσωπικότητες, πολιτικοί, επιχειρηματίες και φυσικά celebrities και influencers. Φέτος για άλλη μία χρονιά την χώρα μας επισκέφθηκε η πολύ καλή φίλη της δισεκατομμυριούχου Kylie Jenner, Anastasia Karanikolaou, η οποία κατάγεται από την Ελλάδα.

Στο παρελθόν έχει δηλώσει πολλάκις την αγάπη της για τη χώρα μας, όπως επίσης και για το φαγητό, το οποίο προσπαθεί να μαγειρέψει και εκείνη στο Λος Άντζελες όπου ζει μόνιμα. Ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από το γεμάτο πρόγραμμα της, η ίδια βρέθηκε στην Μύκονο για λίγες μέρες. Σκοπός της ήταν να απολαύσει όσα έχει να της δώσει ο διάσημος καλοκαιρινός προορισμός, ενώ συναντήθηκε και με αρκετούς Έλληνες φίλους της. Η Anastasia Karanikolaou ούσα μία fashion & lifestyle influencer δεν έχασε στιγμή από την καταγραφή των ημερών της εδώ μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Ανάμεσα στα stories και τις αναρτήσεις της ξεχωρίσαμε τα looks της, τα οποία μαγνήτισαν τα βλέμματα στο νησί των ανέμων. Από μίνι φορέματα μέχρι μπικίνι και sets με prints, ασυμμετρίες και cut-outs, παρακάτω θα βρεις τις καλοκαιρινές στιλιστικές επιλογές της κολλητής της Kylie Jenner.

Τα trendy looks της Stassie Baby aka Anastasia Karanikolaou στη Μύκονο

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ