Follow us

Είναι μεγάλο το αγαπημένο σου T-shirt; | 3 τρόποι από το Tik Tok για να το φέρεις στα μέτρα σου

Η loose γραμμή του δεν θα αποτελεί πλέον πρόβλημα.

Σου είναι μεγάλο το αγαπημένο σου T-shirt; | 3 τρόποι για να το φέρεις στα μέτρα Splash/Ideal Images

Όταν πάμε για ψώνια συνήθως το βλέμμα μας καθηλώνεται από φανταχτερά κομμάτια και ιδιαίτερα αξεσουάρ. Συνήθως αυτά δεν έχουν ιδιαίτερα μεγάλη στιλιστική ευελιξία και δεν μπορούν να αξιοποιηθούν όσο θα θέλαμε στην καθημερινότητα τους. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια άλλα κομμάτια, που αν και δεν ενθουσιάζουν ιδιαίτερα με την πρώτη μάτια, έχουν διαχρονική αξία και κομψότητα. Ένα από αυτά είναι και το αγαπημένο μας T-shirt, το οποίο δίνει το παρών στις εμφανίσεις μας ανεξαρτήτα από τον καιρού, τη σεζόν και τη χρονιά.

Όσο απλό και να φαίνεται μπορεί να αξιοποιηθεί με αμέτρητους τρόπους στο προσωπικό μας στιλ. Μπορεί να φορεθεί με ένα αυστηρό κοστούμι, με το jean, κάτω από ένα φόρεμα με λεπτές τιράντες, ως layering τον χειμώνα για να μας κρατά ζεστές και τόσους πολλούς άλλους τρόπους. Σήμερα, όμως, θα εστιάσουμε κυρίως στα oversized T-shirt, τα οποία σίγουρα έχουμε όλες στη γκαρτναρόμπα μας. Μπορεί να το πήρες στις εκπτώσεις, να το δανείστηκες (μόνιμα) από την γκαρνταρόμπα του φίλου σου ή να το αγόρασες από το merchandise του αγαπημένου σου μουσικού καλλιτέχνη, σε κάθε περίπτωση μπορεί να σε δυσκολεύει η γραμμή του.

Loading...

Tik Tok | Τα styling hacks που θα σε ευκολύνουν

Όσο και να μας αρέσει η loose εφαρμογή του, ίσως να μην ταιριάζει με κάποια κομμάτια και looks, που θέλουμε να δημιουργήσουμε και να σετάρουμε. Για αυτό το λόγο και εμείς παρακάτω σου παρουσιάζουμε 3 χρήσιμα styling hacks, που βρήκαμε στη πλατφόρμα του Tik Tok για να το φέρεις στα μέτρα σου.

@style

T shirt tucking hack! 🤩🤩 Will you try this out?! @carolinafreixa #fyp #foryou #style #fashion #hack #hacks #stylehack #foryoupage

♬ original sound - style

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ