Follow us

Hailey Bieber | Το Versace φόρεμα της που θα θέλεις να φορέσεις

3 προσιτές προτάσεις για να υιοθετήσεις το look της.

Hailey Bieber Splash/Ideal Images

Η Hailey Bieber είναι από τις celebrities, που λατρεύουμε το στιλ της. Με κάθε της εμφάνιση ταράζει την fashion κοινότητα, καθώς τα σύνολα της αποτελούν την τελευταία τάση της μόδας. Πότε την βλέπουμε με μινιμαλιστικά outfits, πότε με λαμπερά looks και athleisure σύνολα. Σε κάθε περίπτωση δεν μας απογοητεύει, αφού καταφέρνει να είναι κομψή και μοντέρνα με μία δόση διαχρονικής φινέτσας. Μία από τις εμφανίσεις της, που πολυσυζητήθηκε, ήταν το πρόφατο night look της, όπου φορούμε μία επώνυμη δημιουργία, ενώ πόζαρε δίπλα από τον σύζυγο της και επιτυχημένο μουσικό Justin Bieber.

Ο λόγος για το γαλάζιο φόρεμα Versace από την συλλογή Resort 2022. Πρόκειται για ένα μίνι φόρεμα σε απίστευτα στενή γραμμή φτιαγμένο από λάτεξ. Το εν λόγω σχέδιο έφερε την απόλυτη τάση του underwire στο μπούστο, ενώ στις τιράντες του είχε μία χρυσή λεπτομέρεια με τη χαρακτηριστική Μέδουδα του οίκου. Η Hailey Bieber ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα oversized φάκελο από τον οίκο Bottega Veneta, χρυσές αλυσίδες στο λαιμό και φανταχτερά δαχτυλίδια.

Δες το βραδινό Versace look της Hailey Bieber

Η εμφάνιση της Hailey Bieber δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς η ίδια η Donatella Versace έκανε repost την φωτογραφία της κάνοντας αναφορά στο φόρεμα του οίκου της.

Loading...

Get the look

Μπορείς και εσύ να υιοθετήσεις το look της Hailey Bieber, χωρίς να δαπανήσεις μία περιουσία στο φόρεμα. Παρακάτω σου προτείνουμε 3 παρόμοιες εναλλακτικές επιλογές, για να ενθουσιάσεις στις βραδινές σου εξόδους.

Μίνι γαλάζιο φόρεμα με cut-out, Pull & Bear

Μίνι σατινέ μπλε φόρεμα με σούρες, Zara

Μίνι σατινέ φόρεμα με κοψίματα και στρας, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ