Follow us

Το μαγιό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που μπορείς να φορέσεις και εκτός παραλίας

Τα στιλιστικά tips για να αξιοποιήσεις το τοπ του μπικίνι.

Το μαγιό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που μπορείς να φορέσεις και εκτός παραλίας NDP

Δεν είναι λίγες οι φορές που στραφήκαμε προς τις ιέρειες του στιλ και τις μούσες των σχεδιαστών για να πάρουμε λίγη έμπνευση. Άλλωστε, το styling μπορεί να γίνει κάπως μονότονο, οπότε οι φρέσκες ιδέες και προτάσεις που μας προσφέρουν οι προαναφερθείσες είναι ιδανικές για την ανανέωση των εμφανίσεων μας. Την τελευταία έμπνευση την παίρνουμε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια, που μας έχει καθυλώσει με τις στιλιστικές της επιλογές.

Η ίδια αυτή την περίοδο βρίσκεται στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, και απολαμβάνει το τηλεοπτικό διάλειμμα της όπως επίσης τον ζεστό ήλιο, τις χρυσές παραλίες και τη νυχτερινή ζωή στον διάσημο καλοκαιρινό προορισμό. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαγνήτισε τα βλέμματα σε μία από τις παραλίες της μυκόνου φορώντας ένα ιδιαίτερο σχέδιο μαγιό. Πρόκειται για ένα μπικίνι με τιράντες σε μαύρη απόχρωση, που φέρει λευκές λεπτομέρειες, για το απόλυτο navy look.

Το μαγιό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που μπορείς να φορέσεις και εκτός παραλίας

Το μαγιό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που θα θες να φορέσεις και εσύ

Το εν λόγω καλοκαιρινό κομμάτι είναι ιδανικό για αρκετούς λόγους. Αρχικά, είναι ένα μπικίνι με ίσια λαιμόκοψη, που σημαίνει πως κολακεύει κάθε μπούστο. Οι τιράντες του μπορούν να αφαιρεθούν και έτσι να κάνεις ανανενόχλητη το μαύρισμα σου, ενώ αποτελεί μία τέλεια επιλογή για να το φορέσεις και εκτός παραλίας. Καλά διάβασες, το μαύρο τοπ του μπικίνι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μπορεί να φορεθεί ως τοπ μέ μία ψηλόμεση loose παντελόνα, μέσα από ένα πουκάμισο, με μία μάξι φούστα, με ένα κιμονό ακόμα και με το denim παντελόνι σου και μία cardigan, οι επιλογές είναι απεριόριστες.

ΗΛΙΑΝΑ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ