Ευαγγελία Συριοπούλου | Το φόρεμα που επέλεξε για την εγκυμοσύνη της και λατρεύουν οι fashionistas

Η εγκυμονούσα ηθοποιός διανύει τον έβδομο μήνα της και είναι πιο stylish από ποτέ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει τα πιο μοντέρνα looks από εγκυμονούσες fashionistas. Οι style experts, που ετοιμάζονται να γίνουν μητέρες, μας χαρίζουν μοναδικές εμφανίσεις, δείχνοντας μας πως το styling δεν έχει να στερηθεί τίποτα από αυτή την μεταβατική περίοδο στη ζωή μιας γυναίκας. Τις βλέπουμε να υιοθετούν τάσεις, να κάνουν εκκεντρικούς style combos και να γίνονται οι πιο stylish μαμάδες. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει και η Ελληνίδα ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία σε λίγο καιρό θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδί.

Η εγκυμονούσα ηθοποιός διανύει τον έβδομο μήνα της και τώρα ανακοίνωσε πως εκείνη και ο επί 11 σχεδόν χρόνια σύντροφός της Στράτος Πατσατζής θα γίνουν γονείς. Η Ευαγγελία Συριοπούλου, που απολαμβάνει αυτή την περίοδο το διάλειμμα της από τη δουλειά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες τις φωτογραφίες ως εγκυμονούσα με ένα αξιοζήλευτο outfit.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια φόρεσε το πιο hot σχέδιο σε φόρεμα, το οποίο λατρεύουν όλες οι fashionistas και έχει 70s διάθεση. Πρόκειται για ένα φόρεμα από το βρετανικό fashion brand House of Sunny, το οποίο φέρει την πράσινη απόχρωση και ένα αφαιρετικό print σε μαλακό και άνετο knitted ύφασμα. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με ψάθινο καπέλο, denim jacket και γυαλιά ηλίου σε κόκκινη απόχρωση κάνοντας μία ενδιαφέρουσα αντίθεση με τα χρώματα του φορέματος.

Δες το ''insta worthy'' σύνολο της Ευαγγελίας Συριοπούλου

Η Ευαγγελία Συριοπούλου επέλεξε ένα από τα πιο hot brand, αφού τόσο το φόρεμα της όσο και τα υπόλοιπα κομμάτια του House of Sunny έχουν φορεθεί από τις fashion influencers και τις celebrities, όπως οι Kendall Jenner και Bella Hadid. Τα vintage prints και οι pop αποχρώσεις, άλλωστε, των σχεδίων του αποτελούν μεγάλες τάσεις της φετινής καλοκαιρινής σεζόν.