Follow us

Η Bella Hadid με ελληνική δημιουργία της πιο hot ανερχόμενης σχεδιάστριας μόδας

Το πολυσυζητημένο wet look, που αξίζει να δεις.

Η Bella Hadid με ελληνική δημιουργία της πιο hot ανερχόμενης σχεδιάστριας μόδας Splash/Ideal Images

Οι μούσες των σχεδιαστών, τα supermodels, από τα late 80s έχουν αναδειχθεί στις trendsetters της βιομηχανίας της μόδας. Φοράνε πρώτες τις νέες συλλογές πάνω στην πασαρέλα και έπειτα στην καθημερινή ζωή τους αναδεικνύουν κομμάτια τους σε τάσεις, ανανεώνοντας το σύγχρονο στιλ. Στη δική μας εποχή ανάμεσα στα μοντέλα, που ξεχωρίζουν τόσο για τη δουλειά τους όσο και για το προσωπικό τους στιλ, συγκαταλέγεται και η Bella Hadid. Πρόκειται για ένα μοντέλο με αμέτρητες διαφημιστικές καμπάνιες, εξώφυλλα και πασαρέλες, που έχει αναδειχθεί στην απόλυτη ιέρεια του στιλ. Άλλωστε, το απέδειξε και με την τελευταία της εμφάνιση, που φέρει ελληνική υπογραφή.

Ο λόγος για το λευκό φόρεμα στην πρόσφατη φωτογραφία, που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram. Η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει τις διακοπές της δημιουργώντας αξιοζήλευτα καλοκαιρινά looks. Το τελευταίο της, ωστόσο, ξεχωρίζει για πολλούς λόγους. Αρχικά, αποτελεί σχέδιο της νεαρής Ελληνίδας σχεδιάστριας Δήμητρας Πέτσα και του brand της Di Petsa, η οποία έχει ενθουσιάσει την κοινότητας της μόδας με τα πρωτότυπα κομμάτια της. Η ίδια είναι η δημιουργός του διάσημου ''wet look'', τα ρούχα δηλαδή που φαίνονται σαν να είναι βρεγμένα χωρίς να είναι στην πραγματικότητα. Κάθε σχέδιο της είναι χειροποίητο και η διαδικασία, που ακολουθεί για τη δημιουργία τους, είναι εφτασφράγιστο μυστικό, καθώς πρόκειται για μία τεχνική που έχει δημιουργήσει η ίδια. Οι αναφορές των σχεδίων της έχουν τις ρίζες τους στον αρχαίο ελληνικό κλασικισμό και τα λευκά ντραπέ φορέματά της θυμίζουν εκείνα, που απεικονίζονται στα αρχαιοελληνικά αγάλματα.

Loading...

Πέρα από τις αρχαιοελληνικές αναφορές, που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τη Δήμητρα Πέτσα, τα ''βρεγμένα'' κομμάτια είναι εμπνευσμένα και από τη γυναικεία σεξουαλικότητα και τα ανθρώπινα υγρά, όπως αναφέρει σε συνέντευξη της. Ένα, λοιπόν, από τα σχέδια της φόρεσε η Bella Hadid, ενώ η αδερφή της, Gigi, είχε φορέσει επίσης ένα wet φόρεμα της Δήμητρας Πέτσα στη φωτογράφιση της για διάσημο περιοδικό μόδας, όταν ήταν εγκυμονούσα.

Το wet look της Bella Hadid

Loading...

Η Bella Hadid φόρεσε ένα μίνι wet look φόρεμα από το Di Petsa με halter λαιμόκοψη. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με χρυσά κοσμήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ