Follow us

Χριστιάνα Μπέτα | Τα hot κομμάτια που θα δανειζόμασταν από τη γκαρνταρόμπα της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου

Λατρεύει τις τάσεις και δεν φοβάται τα στιλιστικά ρίσκα.

MissBloom TEAM
Χριστιάνα Μπέτα | Τα hot κομμάτια που θα δανειζόμασταν από την γκαρνταρόμπα της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου NDP

Οι τάσεις υπάρχουν για να ανανεώνουν το στιλ μας, να τονώνουν τη διάθεση μας και να εμπλουτίζουν τη γκαρνταρόμπα μας. Μπορεί να λατρεύουμε τα διαχρονικά κομμάτια, όμως, μερικές φορές τα trends της εκάστοτε σεζόν είναι εξίσου απαραίτητα με τα must-haves της συλλογής μας. Άλλωστε, οι σχεδιαστές φροντίζουν πάντα να μας τροφοδοτούν με ενδιαφέρουσες και μοντέρνες τάσεις, ενώ το street style μας δείχνει πως να τις υιοθετήσουμε. Σε κάθε περίπτωση οι τάσεις είναι το ''αλατοπίπερο'' του styling. Εμείς τις συναντάμε κυρίως στα social media, όπου οι απανταχού fashion lovers επιλέγουν και αναδεικνύουν εκείνες, που ταιριάζουν περισσότερο με το γούστο τους. Κάνοντας μία σύντομη έρευνα ανάμεσα στους λόγαριασμούς τους ξεχωρίσαμε εκείνον της Χριστιάνας Μπέτα, της κόρης της επιτυχημένης τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου, που λατρεύει τη μόδα, το στιλ και τις τάσεις.

Loading...

Η Χριστιάνα Μπέτα είναι 26 χρονών και είναι η μεγαλύτερη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα. Έχει πάρει πτυχίο στη Νομική, ωστόσο, δεν ασκεί τη δικηγορία. Η ίδια ασχολείται με τη ζωγραφική παρουσιάζοντας τα δημιουργήματά της στον λογαριασμό της στο Instagram αλλά και στο επίσημο site της. Η Χριστιάνα Μπέτα φαίνεται να είναι άκρως δημιουργική, καθώς από τον προσωπικό της ινσταγκραμικό λογαριασμό, διαπιστώνουμε πως λατρεύει τα στιλιστικά ρίσκα δοκιμάζοντας αρκετές τάσεις.

Στην γκαρνταρόμπα της Χριστιάνας Μπέτα

Εμείς παρακάτω ξεχωρίσαμε εκείνες, που θα φορούσαμε και εμείς, καθώς δεν μπορούμε να αντισταθούμε στα hot κομμάτια της σεζόν.

The green bag

Loading...

Vintage Sunglasses

Loading...

Oversized Shirt

Loading...

The ''it'' bag

Loading...

Ribbed dress

Loading...

Corset top

Loading...

Colorful Jewellery

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ