Follow us

Οι celebrities φορούν αυτά τα 4 κομμάτια ανεξάρτητα από τις τάσεις

Άνετες γραμμές και 90s κομμάτια ξεχωρίζουν στις εμφανίσεις τους.

Οι celebrities φορούν αυτά τα 4 κομμάτια ανεξάρτητα από τις τάσεις Splash/Ideal Images

Η βιομηχανία της μόδας έχει τις δικές της μούσες, οι οποίες ποικίλουν στην επαγγελματική ιδιότητα τους. Πλέον τα supermodels δεν έχουν μονοπώλειο τις πασαρέλες και τις συλλογές, καθώς οι σχεδιαστές συεργάζονται με επιφανή πρόσωπα από κάθε χώρο: Το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη μουσική σκηνή, ακόμα και το χώρο της λογοτεχνίας. Αυτό σημαίνει πως μέσα από τις εμφανίσεις τους παράγονται ακόμα περισσότερες τάσεις, με την κάθε προσωπικότητα να επιλέγει τα κομμάτια, που ταιριάζουν στην προσωπική τους ματιά. Επίσης, με ένα all-access πάσο σε κάθε συλλογή, οι εκλεχτοί celebrities των οίκων δεν ακολουθούν απλά τα trends, αλλά τα δημιουργούν.

Βέβαια, οι πιο ενδιαφέρουσες εμφανίσεις τους δεν είναι αυτές στο κόκκινο χαλί ή πανω στις σκηνές και τα events. Αντιθέτως είναι εκείνες που δημιουργούνται για την καθημερινότητα τους, τις εξόδους τους και τις βόλτες τους. Ποια είναι τα κομμάτια, που επιλέγουν; Ποιες τάσεις πράγματι φορούν; Τι τους εκφράζει; Σε αυτές τις ερωτήσεις απαντάμε εμείς παρακάτω.

Τα κομμάτια που κέρδισαν τη ψήφο εμπιστοσύνης των celebrities

Άνετες γραμμές και 90s κομμάτια επιλέγουν στην καθημερινότητα τους οι celebrities, καθώς τα διαχρονικά ρούχα με ανανεωμένο αέρα αλλά και τα vintage αξεσουάρ δίνουν το παρών στα looks τους. Δες παρακάτω τα αγαπημένα κομμάτια ανεξάρτητα από τις τάσεις των Rihanna, Dua Lipa, Kendal Jenner και Margot Robbie και πάρε έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις σου.

Wide Trousers

Loading...

Oversized Blazer

Loading...

Scarves

Οι celebrities φορούν αυτά τα 4 κομμάτια ανεξάρτητα από τις τάσεις

90s accessories

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ