Μαύρο Φόρεμα | Πώς η Τόνια Σωτηροπούλου αναβάθμισε το κλασικό look του

Οι προτάσεις για να υιοθετήσεις το look της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Για το μαύρο μικρό φόρεμα ή όπως θα το συναντήσεις στα βιβλία της μόδας ''LBD'' (Little Black Dress) έχουν γραφτεί αμέτρητες σελίδες και έχει χυθεί εξίσου πολύ μελάνι. Παρ' όλα αυτά, συνεχίζει να μας εμπνέει και σήμερα θα σου μιλήσουμε και πάλι για αυτό. Αφορμή στάθηκε η πρόφατη εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου φορώντας μία εκδοχή του στην επίσημη προβολή της ταινίας "Άνθρωπος του Θεού" στο Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο.

Το εν λόγω κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι απλό, διαχρονικό και κομψό για αυτό και αγαπήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο ρούχο όλα αυτά τα χρόνια. Η μόδα μπορεί να προχωράει και να φέρνει όλο και περισσότερες καινούργιες τάσεις στο προσκήνιο, όμως κανείς δεν μπορεί να το αντικαταστήσει! Η Coco Chanel, η Audrey Hepburn, η πριγκίπισσα Diana, η Kate Moss, και πολλά ακόμα fashion icons έχουν κάνει αρκετές εμφανίσεις με διάφορες εκδοχές του, κάποιες από τις οποίες έχουν μείνει στην ιστορία και όχι άδικα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το το "Revenge Dress" της Diana, που είχε σχεδιάσει η Χριστίνα Σταμπολιάν το 1994, ή εκείνο της Audrey στο "Breakfast at Tiffany’s", που σχεδίασε o Hubert de Givenchy το 1961; Φυσικά κανείς, καθώς ο δυναμισμός, η θηλυκότητα και η επιβλητικότητα, που εκπέμπει το σωστό LBD, το χαράσσουν ανεξίτηλα στην μνήμη αλλά και στην μόδα. Την αξία του αναγνωρίζει από ό,τι φαίνεται και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Το LBD look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Η ίδια εμφανίστηκε με ένα μίντι μαύρο φόρεμα, το οποίο έφερε στρογγυλή λαιμόκοψη και μπαλούν φούστα. Το look της ολοκληρώθηκε με τα μαύρα ψηλά πέδιλα της, τα οποία είχαν μινιμαλιστικό χαρακτήρα και αναβάθμισαν την κλασική εμφάνιση του φορέματος. Πρόκειται για μία σέξι πινελιά, που ήταν απαραίτητη σε αυτή την εμφάνιση. Η Τόνια Σωτηροπούλου φρόντισε να προσθέσει και μία δόση λάμψης μέσα από τα διακριτικά κοσμήματα της.

Get the look

Σετ 6 ζεύγη σκουλαρίκια κρίκοι με πέτρες, Stradivarius

Σετ με 15 χρυσαφί δαχτυλίδια σε μίνιμαλ στυλ, Pull & Bear

Αμάνικο φόρεμα με τετράγωνη λαιμόκοψη και σκίσιμο μπροστά, Zara

Μαύρα πέδιλα με εφέ φιδιού, Tsakiris Mallas