Follow us

Βρήκαμε τα mules που θα φορούσε σίγουρα η Carrie Bradshaw και ταιριάζουν με όλα τα looks σου

Ταιριάζουν τέλεια τόσο με φορέματα όσο και με παντελόνια.

Carrie Bradshaw Splash News / Ideal Image

Εάν είσαι fan της τηλεοπτικής σειράς Sex and the City, αφενός σίγουρα ανυπομονείς για την προβολή του reboot και την επανένωση της αγαπημένης μας παρέας και αφετέρου έχεις ονειρευτεί πολλές φορές να είχες τη συλλογή της Carrie Bradshaw από παπούτσια. Η πρωταγωνίστρια της σειράς λατρεύει τη μόδα και ορκίζεται αιώνια αγάπη στα ψηλοτάκουνα παπούτσια και κυρίως στα mules που μοιάζουν με κόσμημα στα πόδια. Λατρεύει τα Jimmy Choo και προτιμά να χρεώσει τις πιστωτικές της κάρτες προκειμένου να αποκτήσει ένα ζευγάρι παπούτσια που έχει ερωτευτεί.

Carrie Bradshaw | Τα εμβληματικά παπούτσια από το Sex and the City θα βρεις παρόμοια στα Zara

Εμείς τρέφουμε την ίδια αγάπη για τα παπούτσια, ειδικά για εκείνα που μπορούν να αναβαθμίσουν αμέσως μία εμφάνιση αλλά και για εκείνα που μας κάνουν να νιώθουμε αυτοπεποίθηση και sexiness. Ένα τέτοιο ζευγάρι παπούτσια ανακαλύψαμε στη νέα συλλογή του Zara για το φθινόπωρο του 2021.

Βρήκαμε τα mules που θα φορούσε σίγουρα η Carrie Bradshaw και ταιριάζουν με όλα τα looks σου

Πρόκειται για ένα ζευγάρι μαύρα, ψηλοτάκουνα mules με χρυσή αλυσίδα που είναι τόσο κομψά και ιδιαίτερα. Το κλασικό μαύρο χρώμα τους αλλά και η αλυσίδα που κάνει τη λεπτομέρεια δημιουργούν ένα πολύ chic αποτέλεσμα, ενώ το εν λόγω ζευγάρι ταιριάζει τόσο με φορέματα και φούστες όσο και με παντελόνια. Συνεπώς μπορείς να το φορέσεις άνετα με όλα τα βραδινά σου looks τη νέα σεζόν.

Βρες τα mules εδώ

Mules με χρυσή αλυσίδα Zara

Mules με χρυσή αλυσίδα Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ