Follow us

Addison Rae | Η Tik Toker ως άλλη Marilyn Monroe της Gen Z

Η εμφάνιση της στην πρεμιέρα της νέα της ταινίας που θα θες να αντιγράψεις.

Addison Rae | Η Tik Toker ως άλλη Marilyn Monroe της Gen Z Splash/Ideal Images

Η πλατφόρμα του Tik Tok είναι πραγματικά ο trendsetter των social media. Θέλεις να γίνεις διάσημη; Θες να προωθήσεις τη μουσική σου ή οποιοδήποτε άλλο ταλέντο; Θες να γίνει influencer; Τότε δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Tik Tok και γίνε ενεργή αλλά και πρωτότυπη και η επιτυχία θα είναι δεδομένη για εσένα. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι μεταξύ άλλων η Addison Rae, η οποία ξεκίνησε να δημοσιεύει χορευτικά βιντεάκια στο Tik Tok και από εκεί ξεκίνησε μία καριέρα στο Hollywood. Τους τελευταίους μήνες κυκλοφόρησε το δικό της pop τραγούδι και την πρώτη της ταινία, όπου πρωταγωνιστεί. Η Addison Rae από μία απλή influencer έγινε ένα icon της Gen Z.

Hollywood Glamour αλά Gen Z

Η τελευταία της εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας της ''He's All That'' απέδειξε, πως είναι ένα style icon της γενιάς της. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια εμφανίστηκε χθες στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας με μία εμφάνιση αλά Marilyn Monroe φέρνοντας την χολυγουντιανή λάμψη στη γενιά Z. Η 20χρονη ένωσε τις δυνάμεις της με τον επιτυχημένο στιλίστα του Hollywood Law Roach για το εν λόγω event και η συνεργασία του στέφθηκε με επιτυχία. Ο ίδιος της έφερε ένα vintage Versace φόρεμα από τη συλλογή Spring/Summer 2004, το οποίο είναι λευκό, αέρινο στο κάτω μέρος, φέρει λεπτές τιράντες και cut-out κάτω από το μπούστο.

Loading...

Το glamorous look της ολοκληρώθηκε με χαριτωμένα κοριτσίστικά ψηλά πέδιλα με φτερά από το brand Le Silla και ένα λαμπερό beauty look με glossy μπούκλες και shinny μακιγιάζ.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ