Follow us

Οι μπότες που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Dua Lipa

5 εναλλακτικές προτάσεις για να υιοθετήσεις το στιλ της τραγουδίστριας.

Οι μπότες που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Dua Lipa Splash/Ideal Images

Κυκλοφορεί τη μία επιτυχία μετά την άλλη, κερδίζει βραβεία και συνεργάζεται με top ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Ο λόγος για την Dua Lipa, η οποία έχει αναδειχθεί σε ένα πραγματικό είδωλο της γενιάς της. Κάθε της εμφάνιση συζητιέται, ακόμα και αυτές στα μουσικά βίντεο κλιπ της. Ποιος μπορεί, άλλωστε, να ξεχάσει το βικτωριανό look της από το music video ''Demeanor''; Φυσικά καμία μας. Η ίδια φροντίζει να μας απασχολεί και με τις ινσταγκραμικές εμφανίσεις της, στις οποίες συναντάμε πολλές τάσεις και αντλούμε στιλιστική έμπνευση.

Loading...

Αυτή τη φορά κάνοντας scrolling στο Instagram feed της Dua Lipa ξεχωρίσαμε ένα συγκεκριμένο fashion item. Πρόκειται για τις μαύρες μπότες της, τις οποίες φαίνεται, πως δεν αποχωρίζεται τον τελευταίο καιρό. Δίνουν το παρών σε αμέτρητα outfits της φέρνοντας την απαραίτητη φθινοπωρινή πινελιά στα μεταβατικά της looks.

Δες τα fall outfits της Dua Lipa με πρωταγωνιστή τις μαύρες μπότες

Loading...
Loading...
Loading...

Get the look

Οι μπότες αποτελούν το must της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22. Είναι άνετες, κομψές και αναβαθμίζουν κάθε σύνολο. Για να υιοθετήσεις και αναδημιουργήσεις τα looks της Dua Lipa εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω 5 εναλλακτικές προτάσεις σε αρκετά πιο προσιτές τιμές από τις high-end μπότες της.

Συνέχισε να σκρολάρεις και βρες τις ιδανικές για εσένα.

Μαύρες μπότες, Marks & Spencer

Δερμάτινες μαύρες μπότες, Zara

Slouchy κρεμ μπότες, Bershka

Μαύρες δερμάτινες μπότες, Mango

Knee-high μαύρες μπότες, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ