Follow us

"Τι να φορέσω;" | 10 κομψά looks για να καλωσορίσεις το φθινόπωρο με ξεχωριστό στιλ

Για να ξέρεις κάθε μέρα τι να φορέσεις.

street style Pixel Formula

Ακόμα κι αν η ατάκα "Καλό χειμώνα” να μην είναι η αγαπημένη σου -φυσικά ούτε και η δική μας-, ωστόσο είναι γεγονός πως το φθινόπωρο είναι εδώ και εσύ θα πρέπει να το υποδεχτείς με τον καλύτερο τρόπο. Πώς θα τα καταφέρεις; Οι νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021/2022 έχουν παρουσιαστεί, οι νέες συλλογές των brands βρίσκονται ήδη σε καταστήματα και αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι ξεχωρίσεις τι ακριβώς ταιριάζει σε εσένα. Στη συνέχεια βέβαια, εξίσου απαραίτητη είναι και η στιλιστική έμπνευση που μπορούν να σου προσφέρουν οι fashionistas στο Instagram.

Τα κορίτσια της μόδας έχουν ήδη ξεκινήσει να δημιουργούν κομψά σύνολα για τη νέα εποχή, δείχνοντας σε όλες μας νέους και διαφορετικούς τρόπους για να ντυθούμε τους επόμενους μήνες. Εμείς ξεχωρίσαμε μερικά looks και δύο χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν να ντύνεσαι πάντα κομψά.

Styling Tip 1

Μία λύση που θα σε βοηθήσει είναι να προγραμματίζεις τα looks που θα φορέσεις την εβδομάδα. Για παράδειγμα, κάθε Κυριακή μπορείς να σκέφτεσαι ένα σύνολο για κάθε ημέρα. Εάν αυτή η διαδικασία σου φαίνεται κάπως δύσκολη και χρονοβόρα μπορείς απλώς να επιλέγεις τα ρούχα σου από το προηγούμενο βράδυ. Έτσι δεν θα χρειαστεί να αργήσεις επειδή δεν μπορείς να σκεφτείς τι θα φορέσεις.

Styling Tip 2

Μία πιο fun πρόταση που έχουμε να σου κάνουμε είναι να δημιουργήσεις το δικό σου lookbook. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να φωτογραφίζεις το σύνολο σου κάθε φορά που σου αρέσει πολύ και να το αποθηκεύσεις στο κινητό σου, ίσως σε κάποιο συγκεκριμένο φάκελο. Με την πάροδο του χρόνου θα έχεις συγκεντρώσει πολλές φωτογραφίες με σύνολα σου, στα οποία μπορείς να ανατρέχεις κάθε φορά που δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Όταν θέλεις να αναδημιουργήσεις βέβαια ένα σύνολο σου, σου προτείνουμε να κάνεις και κάποια αλλαγή. Ίσως στα αξεσουάρ όπως τα παπούτσια ή τα κοσμήματα. Έτσι δεν θα νιώθεις πως φοράς συνεχώς τα ίδια.

Τα looks που θα σε εμπνεύσουν

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ