Follow us

Με αυτά τα φορέματα θα αναδείξεις κάθε εκατοστό της σιλουέτας σου

8 προτάσεις από το Zara που θα σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα.

Με αυτά τα φορέματα θα αναδείξεις κάθε εκατοστό της σιλουέτας σου Pixel Formula

Πολλά πράγματα μπορούν να συμβάλλουν στην τόνωση της αυτοπεποίθησης μας. Ένας καλός λόγος, μία επιτυχία, μία ανανέωση, μία δράση ακόμα και ένα fashion item μπορούν να φτάσουν στα ύψη τη διάθεση μας και να βελτιώσουν σημαντικά το πως βλέπουμε τον εαυτό μας και πως αισθανόμαστε για αυτόν. Επειδή, όμως, εδώ μιλάμε πάντα για μόδα, θα επικεντρωθούμε στα ρούχα, που μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα. Όπως διάβασες και στον τίτλο πρόκειται για τα φορέματα, το key item της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Loading...

Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές στο παρελθόν την αξία ενός φορέματος στη συλλογή και στις εμφανίσεις μας. Είναι στιλιστικά ευέλικτο και μπορείς να το αξιοποιήσεις με τα σωστά αξεσουάρ σε μία πληθώρα περιστάσεων. Επίσης, ανάλογα το σχέδιο του μπορείς να το φορέσεις τόσο τους ζεστούς μήνες όσο και του κρύους. Μην ξεχνάς πως το layering βρίσκεται εδώ για να σε βοηθήσει να μεταφέρεις κάποια από τα πιο δροσερά σύνολα και κομμάτια στη φθινοπωρινή και γιατί όχι και στη χειμερινή σεζόν. Παρ' όλα αυτά, σήμερα θα κάνουμε λόγο για τα φορέματα, που θα αναδείξουν κάθε εκατοστό της σιλουέτας σου.

Shopping 101 | Το σωστό φόρεμα για εσένα

Κάθε μία μας είναι μοναδική σε αυτό τον κόσμο. Τι και αν πάνω σε αυτή τον πλανήτη κατοικούν 7.674 δισεκατομμύρια άνθρωποι, δεν θα υπάρξει ποτέ κανένα άλλο άτομο ίδιο με εσένα. Για αυτό και θα πρέπει να ευχαριστηθείς και να νιώθεις υπέροχα με κάθε σου εκατοστό. Η ομορφιά σου, άλλωστε, είναι μοναδική! Έτσι, πρέπει να επιλέγεις και ρούχα ειδικά για εσένα και με βάση τον δικό σου σωματότυπο. Η κάθε μία μας έχει διαφορετικό σώμα και άρα διαφορετικές ανάγκες.

Loading...

Για αυτό το λόγο παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 8 φορέματα ιδανικά για κάθε σωματότυπο. Είτε θες να αναδείξεις τα πόδια σου, το μπούστο σου ή τη μέση σου, στις φθινοπωρινές επιλογές μας από τα Zara θα βρεις το κατάλληλο για τις δικές σου μοναδικές ανάγκες.

Εμπριμέ μίνι φόρεμα, Zara

Ριγέ σεμιζιέ φόρεμα, Zara

Ντένιμ μίνι φόρεμα με ζώνη στη μέση, Zara

Μίντι πουά φόρεμα με ογκώδη μανίκια, Zara

Αέρινο μίνι φόρεμα με μανίκι και φιόγκο στη μέση, Zara

Εμπριμέ μίντι φόρεμα ποπλίνα, Zara

Εμπριμέ μίνι φόρεμα με ογκώδη μανίκια, Zara

Μίντι φόρεμα ριπ με ρίγες, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ