Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου με το φόρεμα που θα τονίσει τη μέση σου

Το σχέδιο που αναδεικνύει όσο τίποτα άλλο τη γυναικεία φιγούρα.

Μαύρο Φόρεμα | Πώς η Τόνια Σωτηροπούλου αναβάθμισε το κλασικό look του NDP

Αυτή την περίοδο όλοι οι συντάκτες μόδας αλλά και η βιομηχανία στο σύνολο της ασχολείται ιδιαιτέρως με τις τάσεις: Ποιες είναι οι νέες, οι γνώριμες και οι διαχρονικές. Η αλήθεια είναι, πως τα trends είναι το ''αλατοπίπερο'' του styling. Σκέψου μόνο, πως ένα trendy κομμάτι μπορεί να αναβαθμίσει ακόμα και το πιο basic σύνολο. Βέβαια, αυτό, που κάνει κάθε εμφάνιση ξεχωριστεί δεν είναι η τελευταία λέξη των σχεδιαστών αλλά η δική σου διάθεση και πιο συγκεκριμένα η αυτοπεποίθηση σου. Για αυτό και είναι απολύτως σημαντικό να επιλέγεις ρούχα, που σου αρέσουν πραγματικά, ταιριάζουν με την αισθητική σου και πάνω σου έχουν την σωστή εφαρμογή.

Πολλές φορές ξεχνάμε, πως ακόμα και το πιο εκκεντρικό, ενθουσιώδες και πολυτελές σχέδιο δεν θα αναδειχθεί αν δεν μας ταιριάζει σαν γάντι. Σε αυτή την περίπτωση τα styling tips βοηθούν αρκετά. Σήμερα, όμως, θα ασχοληθούμε με την ανάδειξη της μέσης μας. Όποιος και αν είναι ο σωματότυπος σου, μπορείς να τονίσεις τη μέση σου και να κάνεις ακόμα πιο έντονες τις μεσογειακές καμπύλες σου με το εξής τρικ: Επέλεξε ρούχα, είτε είναι ολόσωμες φόρμες, τοπς και πανωφόρια είτε είναι φορέματα, που να έχουν τη στενή ''bustier'' εφαρμογή. Ενδεικτικό παράδειγμα το φόρεμα, που επέλεξε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Loading...

Η ίδια πόζαρε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό με ένα σχέδιο από την συνεργασία Brock Collection x H&M. Πρόκειται για ένα μίντι φόρεμα με φλοράλ μοτίβο και λινό ύφασμα, εφαρμοστό στο πάνω μέρος και χαλαρό από τη μέση και κάτω. Φέρει διπλό ύφασμα με πένσες στο πάνω μέρος, βαθύ ντεκολτέ και φαρδιές τιράντες, που σταυρώνουν στην πλάτη και ρυθμίζονται με κρυφά κουμπιά στην πλάτη. Το εν λόγω φόρεμα τονίζει μοναδικά τη μέση της και αναδεικνύει και το μπούστο.

Get the look

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 4 φορέματα, που φέρουν αυτή τη στενή γραμμή στο πάνω μέρος του σώματος και αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου.

Μίντι αμάνικο φόρεμα με τετράγωνη λαιμόκοψη, Zara

Μίντι φόρεμα με κουμπιά και μπροστινό σκίσιμο, Stradivarius

Μίντι φόρεμα πλεκτό κουμπιά, Mango

Μίντι φόρεμα με τετράγωνο ντεκολτέ, οκγώδη μανίκια, φαρδιά σφηκοφωλιά στο στήθος και μπροστινό σκίσιμο, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ