Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Πώς θα αντιγράψεις το ντύσιμο της με πανάκριβο μίνι ταγέρ

Το είδαμε, το λατρέψαμε και βρήκαμε την προσιτή εκδοχή του.

Πώς θα αντιγράψεις το πανάκριβο μίνι ταγέρ της Ηλίανας Παπαγεωργίου NDP

Το ημερολόγιο δείχνει επιτέλους Σεπτέμβριος και όλες οι fashionistas έχουν επιστρέψει από τις διακοπές τους από τους διάσημους καλοκαιρινούς προορισμούς, ανάμεσα τους η Μύκονος, το Ποζιτάνο και η Ίμπιζα. Έτσι, το Instagram feed μας και όχι μόνο έχουν γεμίσει με νέες φθινοπωρινές προτάσεις, μεταβατικά σύνολα, fall trends και στιλιστικές συμβουλές. Η αλήθεια είναι, πως για εμάς, τους λάτρεις της μόδας, τα social media είναι μία ατέλειωτη πηγή έμπνευσης. Κάπως έτσι βρήκαμε και το ταγέρ, που θέλουμε οπωσδήποτε να φορέσουμε. Ο λόγος για το two-piece που φόρεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια έχει επιστρέψει στη δουλειά και ετοιμάζεται για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Το μοντέλο χωρίς να φανερώνει το φετινό της project, δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα των backstages και από αυτά ξεχωρίσαμε το Balmain ταγέρ, με το ασπρόμαυρο χαρακτηριστικό print.

Loading...

Τα λόγια είναι λίγα μπροστά στη μοντέρνα εκδοχή του ταγέρ, που φέρει την υπογραφή του Balmain. Κομψό, εκκεντρικό, επιβλητικό και πάνω από όλα μοντέρνο, το εν λόγω σύνολο έχει κλέψει τις καρδιές μας. Μην ξεχνάς πως είναι η θηλυκή εκδοχή του κοστουμιού, αποτελεί ένα must του office αλλά και του preppy style και μεσουρανεί στις φθινοπωρινές τάσεις. Η μίνι εκδοχή του εκμοντερνίζει το look του, ενώ το print σε συνδυασμό με τους έντονους ώμους, αναβαθμίζουν τον χαρακτήρα του. Επίσης, είναι ιδανικό για κάθε σου έξοδο, που σημαίνει πως μετά το γραφείο μπορείς να πας να πιεις το ποτό σου και να είσαι και στις δύο περιστάσεις on point.

Get the look

Επειδή, όμως, το εν λόγω σύνολο δεν αποτελεί μία προσιτή επιλογή για όλες μας, στο Zara σου βρήκαμε ένα παρόμοιο look σε αρκετά πιο χαμηλή τιμή. Αντί για τη φούστα, ωστόσο, σου βρήκαμε ένα σύνολο με βερμούδα, που θα σου προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινότητα σου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Πώς θα αντιγράψεις το ντύσιμο της με πανάκριβο μίνι ταγέρ
Μπλέιζερ και βερμούδα σε print pied-de-poule, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ