Follow us

Φεστιβάλ Βενετίας | Η Anya Taylor Joy με το ιδανικό φόρεμα για αυτή την περίοδο

Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτής της περιόδου και θα ανανεώσει το στιλ σου.

Φεστιβάλ Βενετίας | Η Anya Taylor Joy με το ιδανικό φόρεμα για αυτή την περίοδο Splash/Ideal Images

Το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας, το οποίο φέτος γιορτάζει την 78η επέτειό του, διανύει την πέμπτη ημέρα του και κατά τη διάρκεια του έχουν παρουσιαστεί ήδη ενδιαφέρουσες ταινίες και παραστεί διάσημoι προσκεκλημένοι. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει και Anya Taylor Joy, η ηθοποιός, που γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα και επιτυχία από τη σειρά ''Queen's Gambit''. Η ίδια έδωσε το παρών στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του θρίλερ ''Last Night in Soho'' με μία ροζ δημιουργία Dior Haute Couture ως άλλη Barbie με κοσμήματα από την Tiffany & Co. Όπως ήταν αναμενόμενο όλη η fashion κοινότητα έμεινε άφωνη με την τολμηρή εμφάνιση της, ενώ τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά. Παρ' όλα αυτά, το look της επόμενης ημέρας είναι αυτό που τράβηξε τα δικά μας βλέμματα.

Πορτοκαλί τον χειμώνα;

Η Anya Taylor Joy σε εκδήλωση κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας εμφανίστηκε με μία πορτοκαλί μίνι δημιουργία, φλατ υποδήματα στην ίδια απόχρωση και ουδέτερη τσάντα χειρός. Το φόρεμα της μπορεί να σου μοιάζει αρκετά καλοκαιρινό, ωστόσο, αποτελεί την ιδανική απόχρωση για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου. Καλά διάβασες, φέτος το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα οι σχεδιαστές επιβάλλουν έντονες pop αποχρώσεις, όπως εκείνη που φόρεσε η Anya Taylor Joy.

Φεστιβάλ Βενετίας | Η Anya Taylor Joy με το ιδανικό φόρεμα για αυτή την περίοδο
Anya Taylor Joy1

Άλλωστε, στη χώρα μας το κρύο αργεί να έρθει και ο ήλιος θα μας ζεσταίνει με τις ακτίνες του για αρκετές ακόμη εβδομάδες. Αν, λοιπόν, έχεις ένα παρόμοιο πορτοκαλί φόρεμα, μπορείς να το φορέσεις και να προσθέσεις φθινοπωρινά παπούτσια και πανωφόρια για να το προσαρμόσεις κατάλληλα. Αν από την άλλη πλευρά δεν έχεις, τότε ήρθε η ώρα να αποκτήσεις φθινοπωρινά κομμάτια στην πιο hot απόχρωση αυτής της σεζόν.

Συνέχισε να σκρολάρεις και θα ανακαλύψεις τα ''orangies'' του φθινοπώρου, που θα κάνουν κάθε εμφάνιση σου αξιοζήλευτη και on trend.

Εμπριμέ μίνι φόρεμα με μακρύ μανίκι, Zara

Παντελόνα καμπάνα κοτλέ, Bershka

Ζακάρ εμπριμέ ζακέτα, Stradivarius

Πλεκτό φόρεμα με λαιμόκοψη Halter, H&M

Τσάντα ώμου baguette, Mango

Πουλόβερ με ψηλό γιακά από μαλλί και κασμίρι, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ