Follow us

Φεστιβάλ Βενετίας | Η εμφάνιση με αέρα Hollywood της Βάσιας Κωσταρά στο κόκκινο χαλί

Πιο λαμπερή από ποτέ.

vasia kostara NDP Photo Agency

Εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, χρειάζεται να παραδεχτούμε πως όλες μας έχουμε ονειρευτεί τουλάχιστον μία φορά τι θα φορούσαμε εάν περπατούσαμε στο κόκκινο χαλί. Φορέματα υψηλής ραπτικής, κοσμήματα πολλών καρατίων, statement αξεσουάρ, λάμψη, φώτια, φλας. Όλα αυτά μοιάζουν με όνειρο, το οποίο μία από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες σχεδιάστριες έκανε πραγματικότητα. Ο λόγος για τη Βάσια Κωσταρά, η οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας με αέρα Hollywood.

Η σχεδιάστρια μόδας εμφανίστηκε στο red carpet, φορώντας μία δημιουργία που φυσικά έφερε την υπογραφή της. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα costum made στράπλες, ασύμμετρο φόρεμα με βολάν σε ένα άκρως εντυπωσιακό floral μοτίβο σε αποχρώσεις του κόκκινου, του ροζ και του ροδακινί. Η Βάσια Κωσταρά ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ψηλοτάκουνα mules αλλά και ένα clutch τσαντάκι σε έντονη κίτρινη απόχρωση που έκανε τέλεια αντίθεση με τα χρώματα του φορέματος της.

Loading...

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το συγκεκριμένο pattern του φορέματος της που ενθουσίασε τις followers της πρόκειται να είναι μέρος της χειμερινής της συλλογής, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το hair look της. Πρόσφατα, η Βάσια Κωσταρά έκανε μία αλλαγή στα μαλλιά της, αφού έκοψε μακριά curtain bangs, που χαρίζουν '70s αέρα στην εμφάνισή της. Για το look της στο κόκκινο χαλί, μάζεψε τα μαλλιά της σε χαμηλό κότσο και τον διακόσμησε με κόκκινα τριαντάφυλλα, που έκανε το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ