Follow us

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε την πιο hot φθινοπωρινή τάση

Δες το σύνολο που θα θες να αντιγράψεις.

Φαίη Σκορδά | Στην γκαρνταρόμπα της βρήκαμε τα κατάλληλα φορέματα για κάθε περίσταση NDP

Η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει και οι παρουσιάστριες της ελληνικής μικρής οθόνης έχουν γυρίσει στα πλατό τους και γεμίζουν τους τηλεοπτικούς δέκτες μας με εμφανίσεις, που ξεκινούν συζητήσεις για πολλούς λόγους. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές, που μας έχουν προσφέρει στιλιστική έμπνευση αλλά και συμβουλές μέσα από τις εμφανίσεις τους στο γυαλί. Επίσης, συνεργάζονται και με αρκετά fashion brands, παρουσιάζοντας και τις νέες αφίξεις στο χώρο της μόδας. Κάνοντας, λοιπόν, το καθημερινό πέρασμα μας αναζητώντας το νέο look, που θα μας εμπνεύσει, πέσαμε πάνω σε εκείνο της Φαίης Σκορδά.

Το on trend outfit της Φαίης Σκορδά

Η παρουσιάστρια, που επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής ''Το Πρωινό'', εμφανίστηκε με ένα κομψό σύνολο. Ο λογος για το Balmain ταγέρ της, που αποτελείται από ένα αυστηρό structured blazer και μία μίνι φούστα. Το ταγέρ της, επίσης, ήταν στην απόχρωση του χακί, που προσφέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Η εν λόγω απόχρωση είναι και μία edgy πινελιά στο look της, καθώς έχει ταυτιστεί με το military style και αποπνέει δυναμισμό και επιβλητικότητα.

Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα λευκό τοπάκι και μία ζώνη με μεταλλική λεπτομέρεια, που έδενε όλο το σύνολο. Αν παρατηρήσεις το blazer φέρει χρυσές λεπτομερειες στα κουμπιά του και έτσι η προσθήκη της ζώνης σε ασιμένια απόχρωση αποτελεί μία ενδιαφέρουσα αντίθεση, που παντρεύει τα δύο μέταλλα.

Loading...

Το σύνολο της, ωστόσο, ξεχώρισε και για το γεγονός, πως υιοθετεί τη τάση του preppy style, ενός dress code και αισθητικής, που επιστρέφει δυναμικά στη μόδα. Πρόκειται για ένα στιλ, που χαρακτηρίζεται ως αυστηρό, πολυτελές, κομψό και διαχρονικό και εμπνέεται από το κολλεγιακό look των φοιτητών στα Ivy League πανεπιστήμια. Ήταν η έκφραση του ''καθωσπρεπισμού'' της νεολαίας.

Έκανε την εμφάνιση του πριν αρκετές δεκαετίες και είχε ταυτιστεί με την πλούσια αστική τάξη. Το εν λόγω στιλ αποτελείται από blazers, σακάκια, πουκάμισα με έντονο γιακά, tailoring κομμάτια, ταγιέρ, κοστούμια, vests, παλτά, κάπες και cardigans -όλα έχοντας το ίδιο ύφος και την ίδια κομψότητα. Σε αυτό το στιλ συγκαταλέγεται και το look της Φαίης Σκορδά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ